Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Blog RSS Feed

16 Nov Sferele de Cristal: O Călătorie Unică în Timp și Energie
0 764
✅ Într-o lume în continuă evoluție, sferele de cristal rămân nu doar bijuterii strălucitoare, ci și portaluri către istorie, cu întrebuințări și efecte asupra purtătorului care transcend timpul.✅ Isto..
16 Nov Trandafirul desertului
0
✅ Cunoscut și sub numele de "Desert Rose", este un cristal cu o structură distinctivă ce amintește de petalele unui trandafir. Trandafirul desertului este de culoare deschisă, cu nuanțe variate, se fo..
16 Nov Obsidianul Negru
0
✅O piatră puternic protectoare, formează un scut împotriva negativității. Obsidianul respinge stresul mental și tensiunea. Stimulează creșterea pe toate planurile, îndemnând la explorarea necunoscutul..
16 Nov Labradorit
0
✅Nimic nu atrage atenția ca expunerea caleidoscopică a unei pietre prețioase fine de labradorit. Această piatră frumoasă a captat imaginația multor generații de oameni din întreaga lume odată cu desco..
16 Nov Celestina
0
✅Cu energia sa eterică și nuanțe cerești distincte, Celestina este una dintre cele mai frumoase pietre prețioase albastre din lume. Din Libia până în Egipt, nisipurile de zahăr din Madagascar, cerul î..
16 Nov Amazonit - Piatra Curajului
0 363
✅Amazonitul este numit după râul Amazon din Brazilia și regiunea luxuriantă a junglei care o înconjoară, această rocă minerală verde pal se zice ca datează încă din secolul al X-lea î.Hr. Amazonitul e..
16 Nov Angelit
0
✅ Cristalul Angelit este un cântec de leagăn al luminii și al iubirii, este una dintre acele pietre care pur și simplu emană spiritualitate și vindecare.✅De la descoperirea sa în Peru, a fost exploata..
28 Aug Sodalit - Piatra Poetului
0 4676
Nume : Denumirea Sodalitului provine din cuvintele engleze „conținut de sodiu”. Sodalitul a fost numit în 1811 de Thomas Thomson.- Este înregistrată următoarea poveste: „O cantitate de sodalit a fost ..
21 Aug Crisocola - Piatra Feminitatii
0 2127
              Nume : Numele Crisocola provine din cuvântul grecesc Chrysos care înseamnă aur și Kola care se traduce prin lipici, o amintire a bogatiei și multitudinii de culori, nuanțele aurii ameste..
17 Aug 10 Cristale perfecte pentru Chakra fruntii (cel de-al treilea ochi)
0 2812
Așezată în centrul frunții, chakra Fruntii sau Chakra celui de-al treilea ochi (cunoscută și sub numele de Ajna în sanscrită) este sediul intuiției noastre. Aceasta este ușa către cea mai profundă fâ..
05 Aug Pirita- Fools Gold
0 1537
Nume : Originea numelui Piritei provine din Grecia de la cuvantul Pyr care inseamna foc și puritēs – de foc .Culoare : Auriu.Luciu : Metalic.Transparenta : Opac.Duritate : 6-6,5 pe scara Mohs.Compozit..
29 Jul Selenit- Piatra Zeitei
0 3865
Nume : Originea numelui cristalului de Selenit provine din Grecia antica de la zeita Lunii, Selene. Culoare : Alb Sidefat, Argintiu, Alb mat și transparent, Roz, Portocaliu. Luciu : Mat, Lucios..
26 Jul 10 Cristale perfecte pentru Chakra Coroanei
0 1995
Numele in Sanscrită „Sahasrara” este uneori folosit pentru a desemna Chakra Coroanei. Se poate traduce prin „Mii de petale”. Un mod minunat de a descrie chakra noastră superioară. În vârful capului, ..
13 Jul 20 de Cristale potrivite pentru Incepatori
0 7293
1. Ametist- Uimitorul Ametist este o piatră pe care sigur o vei recunoaște. Cuarțul mov/violet este ușor de observat și recunoscut pentru legătura sa cu chakra coroanei. Chakra coroanei este punctul n..
06 Jul 10 Cristale pentru Memorie si Studiu
0 4071
Azurit- Azuritul este un cristal excelent pentru îmbunătățirea memoriei.Vă ajută să vă concentrati mai mult.Vibrația acestei pietre albastre stimulează anumite zone ale creierului care sunt legate de..
28 Jun 10 Cristale care ne ajuta sa dormim linistiti
0 2537
Howlit- Cristalele de Howlit sunt cunoscute pentru că au o energie liniștitoare care ajută la atenuarea stresului si pentru promovarea energiilor calmante care pot ajuta insomnia. Howlitul alb are o ..
21 Jun 10 Cristale care stimuleaza Fertilitatea
0 3266
Carneol- Această piatră portocalie/rosiatica este cel mai important cristal cand vorbim despre fertilitate sau impotenta. Carneolul/Cornalina susține organele de reproducere feminine și masculine și ..
10 Jun 10 Cristale care amplifica sanatatea
0 7327
Ametist- Una dintre cele mai senine pietre care există, Ametistul poate ameliora tot felul de dureri, în special durerile de cap și migrenele. De asemenea, facilitează un somn bun și sănătos și oferă..
07 Jun 10 Cristale care ne Protejeaza
0 10216
Turmalina Neagra- Turmalina neagră este o piatră puternică și una dintre numeroasele nuanțe de cristale de turmalină. Dintre toate variantele Turmalinei, Turmalina Neagră are cea mai mare putere de p..
31 May 10 Cristale care ne ajuta sa fim fericiti
0 1437
Cuart Roz- Unul dintre cele mai utilizate și versatile cristale care aduc bucuria, Cuarțul Roz denumit si Cuartul Trandafir face minuni pentru tot felul de tulburări emoționale. Se crede pe scară lar..
13 May 10 Cristale ale Prosperitatii
0 6200
Pirita- Pirita, cunoscută și ca „aurul nebunului”, ajuta să vă întăriți încrederea, să aveți o minte limpede, să reglați energia dinamică interioară și vă oferă înțelepciune pentru a trece prin prov..
11 May 10 Cristale care atrag iubirea
0 5267
Cuart Roz- Cuarțul Roz este bogat în energie feminină și compasiune. Promoveaza toate tipurile de dragoste, dar si încrederea și toleranța.Are vibrații calmante care ajută chakra inimii să se deschidă..
09 May Shungitul- un cristal negru stralucitor
0 2717
Nume : Shungitul își ia numele din locul unde a fost decoperit, si anume satul Shung’ga, Rusia.Culoare : Variază de la cele mai întunecate nuanțe de negru, până la un gri și argintiu strălucitor.Luci..
09 Oct Magazin nou !!!
6 4653
De curand am deschis un magazin nou pentru dumneavoastra. Un magazin spatios situat pe Bulevardul I.C. Bratianu nr 5. Incinta magazinului are doua nivele ( parter + etaj ). Aici puteti gasi o gama var..
Afişare 1 - 24 din 44 (2 pagini)