Transport

Comanda minima este de 25 lei!

Livrare prin Fan Courier si/sau Bookurier.

Cost transport pentru colete mici sub 1 kg:  15.5 lei pentru Bucuresti

                                                                           19.7 lei pentru restul localitatilor din raza de acoperire a Fan Courier

                                                                           22-23 lei pentru localitatile din afara razei de acoperire a Fan Courier. Se va livra cu Bookurier.

Atentie, pentru coletele ce depasesc 1 kg, curierul percepe  suplimentar 1 leu/kg plus tva, pentru fiecare kilogram. Exemplu: pentru un colet de 2 kg, transportul va costa 22 lei.


Termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucratoare, de la confirmarea comenzii.

Pentru coletele ce nu intra in raza de acoperire Fan Courier, acestea vor fi trimise cu Bookurier; durata de trimitere fiind de 3-4 zile.

In cazul in care nici un curier nu acopera zona, ATENTIE se vor percepe kilometri suplimentari. Veti fi anuntat de catre noi, inaintea livrarii, pentru confirmare.

In cazul in care doriti livrare prin alt curier va rugam lasati mesaj.


In cazul in care un produs este returnat fara motive (in termenul legal de 30 zile), transportul de retur este suportat de catre client. 

In cazul comenzilor returnate (ce depasesc 200 lei), pentru care nu s-a achitat transportul, se va returna valoarea coletului minus tarif transport.

 

Livram si in afara Romaniei. Plata se va face in avans prin transfer bancar.   Legat de costul transportului  acesta variaza intre 250-2000 lei cost transport pentru tari din Europa. Veti fi informat exact dupa ce avem detaliile de adresa, greutate etc. 


Pentru Persoanele Juridice, care au avut parte de discount, transportul va fi achitat de catre acestia. Nu se aplica si transportul gratuit pentru valori sub 1000 lei.Loading...