Eudialit

Eudialit, Eudialyte este un mineral ciclosilicat rar.

Eudialit-ul a dezvoltat porecla de „Piatra inimii pamantului” datorită conexiunii sale cu energiile iubirii necondiționate și a capacității sale de a înrădăcina aceste energii în planul Pământului prin gânduri, sentimente și manifestări.

Eudialite oferă vitalitatea unuia pentru a asigura satisfacerea nevoilor de supraviețuire, dar și energia iubirii necesară pentru a recunoaște și împlini dorințele inimii. Este o piatră care aduce echilibrul cu nevoile fizice și emoționale, astfel încât cineva să trăiască cu o experiență armonioasă a celor doua. Eudialite leagă puternic chakrele inimii și rădăcinii între ele, deschizând ușa către sincronicități crescute, care pun capătul dintre ceea ce trebuie făcut și ceea ce inima dorește să facă. Este un aliat puternic în aducerea la viață a viselor și inspirațiilor unuia.

Eudialit, Eudialyte este o piatră puternică de împământare care vă va menține echilibrat și aliniat la obiectivele dvs. Va tonifica bine energiile din viața voastră și vă va ajuta să vă manifestați dorințele!

Eudialit-ul vă va reaminti toate abilitățile și talentele pe care le dețineți și numeroasele lucruri pe care le puteți face cu ele.

Produse pe pagină:
Sortare după: