Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Geode citrin

geode citrin

Geoda citrin
Stoc indisponibil
Greutate: 21,85 kgInaltime : 44 cmLatime : 20.5 cmPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cristale dispuse cu varful spre in..
1.550,00 Lei
Geoda citrin
Stoc indisponibil
Origine : BraziliaInaltime : 24 cmLatime : 24 cmGreutate : 15.25 kgPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cristale dis..
1.200,00 Lei
Origine : BraziliaInaltime : 45 cmLatime : 26 cmGreutate : 26.05 kgPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cristale dis..
2.450,00 Lei
Geoda citrin
Stoc indisponibil
Provenienta : braziliaGreutate : 12.4 kgInaltime : 26 cmLatime : 23  cmPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cri..
900,00 Lei
Geoda citrin
Stoc indisponibil
Origine : BraziliaInaltime : 12 cmLatime : 19 cmGreutate : 3,75 kgPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cristale disp..
450,00 Lei
Geoda citrin
Stoc indisponibil
Origine : BraziliaInaltime : 25 cmLatime : 16 cmGreutate : 5,85 kgPentru mai multe detalii accesati aici O geoda este un agregat de metale format prin depunere in cavitati largi ale rocilor.Geodele sunt modelari misterioase ale pamantului ,un adevarat fenomen al naturii . Termenul geoda deriva din cuvantul grecesc geoides , care inseamna " placerea pamantului  ". O geoda este o roca de forma sferica sau alungita,care contine in interiorul sau o scobitura captusita cu cristale disp..
650,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)