Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Pandantive piatra Pi

Pietrele Pi au formă circulară, cu o gaură în mijloc. Acestea sunt, de asemenea, numite pietre gogoasa. Pietrele Pi datează din Incas și sunt simbolice ale corpurilor noastre luminoase și ale universului energetic.Forma lor geometrică este numită Torus și simbolizează traiectoria circulară pe care soarele o urmează în cer. Gaura din mijloc reprezintă principiul unicității absolute. Simbolizează unitatea veșnică a tuturor lucrurilor - ciclul vieții, moartea și renașterea. În multe culturi antice, pietrele Pi au fost folosite ca porți stelare și chei energetice. Ele sunt instrumente puternice în procesul de învățare și de vindecare.

     Dimensiune : 4 cm Numele :  provine din latinescul “carnis”, datorita culorii sale rosii, brun-roscate sau rosu portocaliu.Egiptenii spuneau ca aduce pace si armonie, alunga depresia, ajuta in vindecare, sporeste curajul si dezvolta energiile sexuale.Compozitie chimica :  SiO2 , varietate de cuart (calcedonie) de culoare portocalie. Culoarea este mai densa in functie de continutul de fier. Culori : rosu-inchis,portocaliu-rosu,rosu-brun.Duritate :..
25,00 Lei
Jasp rosu piatra PI
Stoc indisponibil
Dimensiune : 4 cm Ochiul de tigru este o piatra foarte frumoasa , cu lumina straclucitoare si luciu matasos intunecat si dungi, care seamaan cu cele ale unui tigru.Ochiul de tigru este o piatra de protectie si noroc.Este o piatra protectoare si il puteti folosi pentru a va proteja impotriva dorintelor rele ale celor din jur...
30,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)