Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Geode ametist

Geode Ametist

Provenienta : BraziliaGreutate :2 kg.Inaltime : 19 cmLatime : 15 cm..
280,00 Lei
Geoda agat cu ametist si calcit
Stoc indisponibil
Provenienta : BraziliaGreutate : 2,55 kgInaltime : 13,5 cmLatime : 13 cm..
280,00 Lei
Inaltime: 19cmLatime : 15cm Greutate :4,20 kgAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditație .Nume..
220,00 Lei
Inaltime 19 cmLatime : 31Greutate : 11,05 kgAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditație .Numele :&n..
650,00 Lei
Geoda ametist Geoda ametist
Stoc indisponibil
Origine : BraziliaGreutate : 8,40kgInaltime : 26 cmLatime : 22 cm..
400,00 Lei
Greutate: 6,95 kg Inaltime : 17 cm Latime : 20 cm Ametistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în ..
600,00 Lei
Provenienta : BraziliaGreutate : 15,70 kgInaltime : 36 cmLatime : 19 cm..
1.500,00 Lei
Geoda ametist Geoda ametist
Stoc indisponibil
Origine : BraziliaGreutate : 11,70 kgInaltime : 25 cmLatime :24 cm..
1.200,00 Lei
Greutate: 14,55 kg Inaltime 42 cmLatime: 16 cm Ametistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditați..
1.300,00 Lei
Geoda ametist
Stoc indisponibil
Inaltime: 21 cmGreutate: 8,30 kgLatime : 26 cmAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditație .Numele :..
700,00 Lei
Provenienta : BraziliaGreutate : 9,65 kgInaltime : 25 cmLatime : 21 cm..
700,00 Lei
Inaltime: 22 cmLatime : 21 cmGreutate: 7,20 kgAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditație .Numele :..
500,00 Lei
Geoda ametist
Stoc indisponibil
Provenienta : BraziliaGreutate : 1,55 kgInaltime : 13 cmLatime : 11 cm..
170,00 Lei
Inaltime: 32cmGreutate: 11,65kgLatime : 21 cmAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ajutor în meditație .Numele :&..
1.500,00 Lei
Geoda ametist
Stoc indisponibil
Provenienta : BraziliaGreutate   2,04 kgInaltime : 16 cmLatime : 15 cmAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și c..
200,00 Lei
Provenienta : BraziliaGreutate : 13,95 kg Inaltime : 29 cmLatime : 20 cm..
1.400,00 Lei
Provenienta : BraziliaInaltime : 32 cm Greutate : 8,20kgLatime : 16 cmAmetistul este o piatra de putere avand o istorie bogata in spate.Egiptenii antici foloseau ametistul ca o protectie impotriva vrajitoriilor.Este cunoscut sub numele de Piatra Episcopului și încă este purtat de către episcopii catolici . Ametistul simbolizează evlavie , smerenie , sinceritate și înțelepciune spirituală . Ametistul a fost mult timp folosit pentru a deschide centrele spirituale și psihice , precum și ca un ..
500,00 Lei
Provenienta : BraziliaGeoda ametist pereche.Geodele nu se vand separat.Greutate :16,75 kg / 16,35 kgInaltime : 38 cm / 37 cmLatime : 20 cm / 21 cm..
4.000,00 Lei
Ametist roz.Cristal neslefuit, natural 100%, Origine : Argentina ( Pehuenches- Neuquen, Choique Mine) Produs unicat: veti primi exact mineralul din imagineCristalul poate prezenta mici imperfectiuni, care sunt normale pentru un cristal natural si nu inseamna neaparat un defect.Culoarea poate diferi usor, in functie de rezolutia ecranului dispozitivului dumneavoastra (mobil, laptop, tableta sau monitor).Pozele sunt realizate sub lumina alba cu aparat de fotografiat profesionist...
70,00 Lei
Ametist roz.Cristal neslefuit, natural 100%, Origine : Argentina ( Pehuenches- Neuquen, Choique Mine) Produs unicat: veti primi exact mineralul din imagineCristalul poate prezenta mici imperfectiuni, care sunt normale pentru un cristal natural si nu inseamna neaparat un defect.Culoarea poate diferi usor, in functie de rezolutia ecranului dispozitivului dumneavoastra (mobil, laptop, tableta sau monitor).Pozele sunt realizate sub lumina alba cu aparat de fotografiat profesionist...
135,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 21 (2 pagini)