Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Transport si plata

Comanda minima este de 25 lei! La care se adauga costul transportului. Comanda se trimite direct fara sa mai fiti contactat telefonic.

- Livrare curier, se alege:

      - Fan Courier  - cost 15,50lei (tva inclus)

                                - cost pentru cei cu km exteriori: 29.2 lei. In  acest caz veti fi sunat pentru confirmare pret transport sau se schimba automat cu Sameday curier.

      -  Sameday  - cost 18.6 lei (apare 15.59 lei pret fara tva) Pret final de achitat 18.6 lei!!

Transport gratuit pentru orice comanda cu valoare egala sau peste 200 lei.COMENZILE SE PROCESEAZA IN ORDINEA SOSIRII ACESTORA.  Va multumim pentru intelegere!

Datorita numarului mare de comenzi, procesarea comenzilor dureaza pana la 4 ZILE lucratoare! Multumim pentru intelegere!

Din momentul primirii e-mailului cu status comanda COMPLETA, comanda dumneavoastra ajunge in 1-2 zile, functie de curier.

Pentru comenzile lansate de Vineri ora 14.00 si pana Luni dimineata ora 09.00 - acestea se vor procesa in ordinea sosirii acestora incepand de Luni.  Zilele de weekend nu se calculeaza, intrucat nu se lucreaza la comenzi sambata si duminica.

Exceptie fac Zilele de Sarbatoare sau libere legale in care firmele de Curierat Rapid nu trimit comenzi. In aceste zile, se mai poate intarzia livrarea.


Daca lansati 2 comenzi si doriti cumularea acestora, va rugam sunati si specificati!!! Nu putem sti, mai ales ca sunt mai multe persoane care coleteaza si factureaza, daca cineva mai are inca 1 comanda sau mai multe.  Astfel se achita 2 sau mai multe taxe de transport.

Daca doriti sa mai adaugati un produs sau sa anulati comanda VA RUGAM SUNATI! in timp util!

Mailurile se verifica 1 data dimineta, dupa care colegii trec sa proceseze comenzile primite. De asemenea mesajele pe messenger/Facebook pot fi vazute prea tarziu.

Daca 1 produs unicat - este comandat  de catre 2 clienti, prioritate are primul care a lansat primul comanda, celuilalt oferindu-i-se un alt produs asemanator sau trimiterea comenzii fara produsul respectiv, in urma discutiei telefonice.


-  Pentru optiunea: "RIDICARE DIN MAGAZIN FIZIC DIN BUCURESTI" Prioritate au comenzile de trimitere prin curier. In magazinul fizic gasiti multe alte produse asemanatoare cu cele de pe site.  Veti primi email/mesaj cand este gata comanda.  Multumim pentru intelegere! Avem rugamintea de a astepta mesajul comanda finalizata. Se poate intampla sa avem  multi clienti si vanzatoarele sa nu va serveasca in timp util. Acordam timp si importanta fiecarei persoane. Nu dorim sa fie cu suparare.

Stocul se actualizeaza la cateva zile, astfel in magazin se poate sa nu gasiti un produs la un moment dat. 

Produsele de pe site sunt separate fata de cele din magazin. Sunt rezervate in general pentru comenzi online.

Daca doriti sa vizionati 1-2 maxim 3 produse puteti cere in magazin sa vi se aduca (sa aveti poza produsului cu codul si pretul acestuia in telefon). 
In cazul in care un produs este returnat fara motive (in termenul legal de 14 zile), transportul de retur este suportat de catre client. 

In cazul comenzilor returnate (ce depasesc 200 lei), pentru care nu s-a achitat transportul, se va returna valoarea coletului minus tarif transport.


REFUZ PRIMIRE COLET
In cazul refuzului coletului si returnarii coletului, clientul respectiv pierde, pentru comenzile urmatoare, posibilitatea achitarii ramburs. Se va achita in avans prin transfer bancar, in baza facturii finale emise. Taxa transport cuprinde inclusiv suplimentar 1 taxa transport pierduta din cele 2 taxe transport (tur-retur), achitate de catre noi la comanda anterioara refuzata.  Astfel valoarea taxei va fi de 30lei, indiferent de valoarea comenzii.Va rugam SUNATI (interval orar 09.00-17.00)  sau trimiteti e-mail in timp util, in cazul in care doriti sa anulati o comanda.

Nu mai dati mesaje pe facebook, legat de status comanda, modificare, completare, anulare, detalii awb etc.

Probleme transport : Cu cele 2 firme de curierat, Universul Cristalelor are un contract  de livrare colete.

NU va suparati pe noi, daca un anumit sofer nu livreaza la timp, sau nu se comporta cum trebuie. Ne sunati, facem sesizare catre firma respectiva de transport. Incercam sa rezolvam orice problema este. Aveti in vedere faptul ca: din momentul predarii coletului, NU mai depinde de noi livrarea. Ne cerem scuze anticipat, in numele lor, chiar daca speram ca ati inteles, ca aici noi Universul Cristalelor, NU avem nici o vina.

Pe noi sa va suparati, daca se greseste la comanda de cristale; aici NOI rezolvam imediat orice incovenient. Nu pentru un serviciu exterior, care nu ne apartine.Pentru Persoanele Juridice, care au avut parte de discount, transportul va fi achitat de catre acestia. Nu se aplica si transportul gratuit pentru valori sub 1000 lei.

Pentru comenzi en gros (societati comerciale) comanda minima este de 500 lei. Transportul nu este inclus. NU se vand produsele unicat de pe site en gros. Multumesc pentru intelegere!

Momentan, pana la finalul lunii Decembrie, NU primim noi comenzi en gros.


Livram si in afara Romaniei. Plata se va face in avans prin transfer bancar.   Legat de costul transportului  acesta variaza intre 250-1000 lei cost transport pentru tari din Europa. Veti fi informat exact dupa ce avem detaliile de adresa, greutate etc. 


We deliver also anywhere in Europe. 

First we ask the exactly address. We send the costs of shipment. You confirm. We make final invoice, you transfer money, we deliver.

Shipment cost will be around 25-35 euros for small package (<5kg). Bigger order with weight bigger than 5 kilos-100 kilos, shipment costs can be 50-200 euros.