Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Sticlute pietre semipretioase


Sticluta agat strugure.Pretul este la bucata...
10,00 Lei
Sticluta agat strugure.Pretul este la bucata...
35,00 Lei
Sticluta aventurin Sticluta aventurin
Stoc indisponibil
Aventurinul este o piatra a prosperitatii care are o conexiune puternica cu lumea spiritelor naturii si este folosit pentru protectia gradinilor si caselor impotriva stresului geopatic. Acest cristal protejeaza de orice situatie negativa, dandu-i o conotatie pozitiva.La nivel psihologic, aventurinul intareste calitatile de lider si stimuleaza procesul de luare a deciziilor. Stabilizeaza starea mentala, stimuleaza perceptia si sutine creativitatea. Calmeaza mania si starea de iritare.La nive..
5,00 Lei
Sticluta citrin Sticluta citrin
Stoc indisponibil
Origine: BraziliaCristale marunte naturale, incalziteNumele :  Numele citrinului vine din latinescul “citrus” care înseamnă lămâie, asocierea uşor de făcut datorită culorii pe care o prezintă piatra, de la galben pal până la galben roşcat, transparent, plăcut şi elegant.Compozitie chimica :  Dioxid de SiliciuCuloare  :   de la galben pal pana la culoarea chihlimbarului. Culoarea galbena este conferita de continutul de fier.Duritate : 7Luciu&..
5,00 Lei
Sticluta cristal de stanca Sticluta cristal de stanca
Stoc indisponibil
Denumire :  Din greceasca krystallos – gheata,cristalCompozitie chimica :  Sio2 ( varietate de cuart )Culoare  :   incolor,cateodata alb-laptosDuritate : 7, friabilLuciu : sticlosTransparenta :  transparentPolaritate : Yin si YangTara de origine : India,Sri-Lanka,SUA,Romania,Rusia,Ucraina,Kazahstan,Georgia,Germania,Cehia,Italia,Polonia . Piatra recomandata pentru : Zodii :  &nb..
5,00 Lei
Sticluta cu foite argintFoitele sunt intr-un ulei..
25,00 Lei
Sticluta cu foite aur de 22 karate.Foitele sunt intr-un ulei..
25,00 Lei
Sticluta turmalina neagra Sticluta turmalina neagra
2 - 3 Zile
Numele : Provine din singaleza (Sri Lanka ) turamali-care atrage cenusa , este o piatra samanica .Compozitie chimica : WX3Y6(BO3)3SiO18(O,OH,F)4 , silicat , dioxid de siliciuCuloare  : roz,albastru,verde,galben,brun,negru,multicolorDuritate : 7-7,5Luciu : sticlosTransparenta : transparent pana la opac Polaritate : Yin Tara de origine : Sri Lanka , Brazilia , Africa , Statele Unite , Australia de V..
5,00 Lei
Afişare 1 - 19 din 19 (1 pagini)