Pirita- Pirita, cunoscută și ca „aurul nebunului”, ajuta să vă întăriți încrederea, să aveți o minte limpede, să reglați energia dinamică interioară și vă oferă înțelepciune pentru a trece prin provocările legate de afaceri și de muncă.
Este o piatră a norocului care atrage abundența, bogăția și prosperitatea utilizatorului, prin energiile sale creative de manifestare și încurajarea de a-ți urma visele.

Îți va atinge potențialul și va stimula fluxul ideilor tale.

O bucată de Pirita în casă sau la locul de muncă energizează zona din jurul ei și oferă o creștere imediată a motivației.

Învinge oboseala intelectuală din cauza suprasolicitarii și oboselii sistemului nervos prin stimularea fluxului de sânge către creier, sporind claritatea mentală și concentrarea.

Daca va atrage si doriti Pirita apasati AICI!!!


Citrin- Culoarea galben strălucitoare a citrinului emană prosperitate și abundență, precum și căldură și soare.

Acest cristal al prosperitatii confera încredere, voința, noroc și abundența.

Frecvența sa trezește creativitatea și imaginația și susține procesul de transformare a viselor și dorințelor în realitate.

Cu energia sa galbenă pură, Citrinul încurajează plinătatea vieții, pozitivitatea, începuturile proaspete și noi activități.

Citrinul ajută la toate proiectele care implica bani și este deosebit de util pentru succesul comercial. 

Fiind supranumita si “Piatra Comerciantului” pentru proprietățile sale de creștere a fluxului de numerar și noroc.

Daca va atrage si doriti Citrin apasati AICI!!!


Jad/Jadeit- Jadul verde este întotdeauna o bucurie și a fost folosit de mult în istoria și medicina chineză ca o modalitate de a atrage bogăția.

Are o vibrație mai ușoară, care vă ajută să vă mențineți calmul, indiferent de problemele financiare care ar putea fi la locul de muncă.

Abilitatea sa de a calma ajuta sa nu iei decizii pripite, este minunata pentru a atrage norocul și un sentiment mai profund de bogăție veșnică.

Daca va atrage si doriti Jad apasati AICI!!!


Malachit- O altă piatră verde, Malachitul, îți dă putere și încredere.
Malachitul este legat de inimă și este incredibil de eficient atunci când este purtat într-un colier/pandantiv.

Acest lucru vă va ajuta să vă amintiți să rămâneți pasionați in obiectivele dvs. financiare și să vă urmați inima atunci când luați decizii.

Această piatră semiprețioasă este asociată pe langa chakra inimii și cu cea a gâtului, iar energiile ei protejează de dezechilibrul financiar.

Este considerat un magnet energetic, iar banii sunt o energie, prin urmare, plasarea lor în portofele este recomandata.

Daca va atrage si doriti Malachit apasati AICI!!!


Peridot- Peridotul este cristalul de prosperitate potrivit pentru a va ajuta sa scapati de blocaje emoționale și mentale.

Ajuta la asocierea bogatiei cu bucuria si la gasirea puterii emotionale.

Peridotul este o piatră protectoare veselă, înălțătoare.

Deoarece culoarea verde plină de viață a peridotului evocă imagini ale frunzișului în devenire, rezultă că frumoasa piatră prețioasă verde este, de asemenea, un simbol al abundenței și prosperității.

Peridotul poartă o frumoasă energie verde care activează chakra inimii. După cum spune legenda, împodobește-te cu peridot și atrage iubirea în viața ta și lasă-l să servească și ca protector al inimii tale.

Se spune că aduce vibrații care deschid inima spre bucurie, abundență și lumină.

Daca va atrage si doriti Peridot apasati AICI!!!


Ochi de Tigru- Ochiul de tigru este adesea folosit pentru noroc, dar este de asemenea strâns legat de minte.

Oferă răbdare, putere și hotărâre pentru a vă ajuta să urmați calea cea bună.

Când porți cu tine un ochi de tigru, vei descoperi că te ține “ cu picioarele pe pamant ”.

Ochiul de tigru este o piatră “de aur”.

Este o piatră excelentă de avut dacă vrei să ai mai mult noroc, să-ți sporești fluxul de bani sau să creezi mai multe oportunități de creștere .

Poate aduce abundență și prosperitate în viața ta.

Ochiului de Tigru te menține concentrat și hotărât, chiar și atunci când apar obstacole.

Dacă te simți nesigur, nervos sau îți este frică să faci următorii pași în viața ta financiară, sprijină-te pe energia încurajatoare si a proprietăților vindecătoare ale Ochiului de Tigru.

Daca va atrage si doriti Ochi de Tigru apasati AICI!!!


Aventurin- Aventurinul verde este puțin mai ușor decât jadul cu o energie mai oportunistă.

Este bine-cunoscut pentru atragerea bogăției, câștigarea jocurilor și provocarea unor câștiguri „aleatoare”.

La fel ca multe alte cristale ale prosperitatii, culoarea verde a cristalului de Aventurin reprezintă bogăția și abundența.

Conectarea cu această piatră vă permite să profitați de energia prosperității, care vă ajută să atrageți mai multă bogăție și abundență financiară în viața dumneavoastră.

Daca va atrage si doriti Aventurin apasati AICI!!!


Smarald- Imbunătățește procesul de gândire, ajutându-te să iei decizii corecte atunci când vine vorba de tranzacții cu proprietăți, crescând în cele din urmă fluxul de bani în viața ta.

Regii, reginele, împărații și împărătesele au pus cu mândrie această minunata piatră verde în coroanele și bijuteriile lor.

După cum se spune, banii fac bani, așa că aceasta este o piatră pe care nu ar trebui să-ți fie frică să o afișezi în ținuta ta.

Va ajuta creșterea prosperității și in acelasi timp va alimenta fericirea și satisfacția purtarorului.

Această piatră ne aminteste ca nu este întotdeauna nevoie de o luptă dificilă pentru a avea succes financiar.

Daca va atrage si doriti Smarald apasati AICI!!!


Amazonit- Amazonitul este piatra succesului și a abundenței, ceea ce o face o parte esențială a manifestării bogăției și fericirii financiare în viața ta.

Amazonitul este conectat atât la chakra inimii, cât și la chakra gâtului. In prima parte, îți poți deschide spiritul către noroc și sentimente pozitive.

Iar cu cel de al doi-lea, poți aduce calm și concentrare eforturilor tale. Cele două se combină pentru a vă aduce succes financiar.

Daca va atrage si doriti Amazonit apasati AICI!!!


Cristal de Stanca- Cuarțul transparent amplifică energia pe care o puneți în el sau cu care îl înconjurați.

Asta înseamnă că, dacă folosești cristalul atunci când îți stabilești obiectivele financiare și intențiile tale legate de modul în care vei atinge aceste obiective, cristalul te va ajuta să le atingi.

In plus plasarea acestuia langa oricare alta piatra din lista noastra, o va face pe aceasta din urma sa isi amplifice energiile norocoase si ale abundentei.

Daca va atrage si doriti Cristal de Stanca apasati AICI!!!


*Nota :  Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .