Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Cilindri Shungit (Cilindri Faraonului)

Cilindri Shungit (Cilindri Faraonului)

Origine: Rusia

Cuprinde 2 cilindri - 1 de shungit negru si unul de talc - clorit.

Dimensiuni aproximative: 10 cm / 2,7cm

Veti primi 1 pereche asemanatoare cu cea din poza.


Set cilindri ce armonizeaza, se mai numesc si cilindri faraonului. Sunt un mijloc puternic de reîncărcare, de realizare a armoniei corpului și spiritului. Bioenergeticienii consideră Cilindri Faraonului drept doi piloni energetici: Yin (stânga) și Yang (dreapta). Acești cilindri primesc energie, curățând corpul, ceea ce întărește și aura umană - câmpul său protector, invizibil pentru ochiul simplu. Unul dintre mecanismele principale ale cilindrilor minerali este impactul asupra informațiilor despre energie asupra organismului prin punctele biologice active ale mâinilor. Iar mâinile sunt cele mai importante microsisteme ale corpului, în care toate organele și sistemele corpului sunt reprezentate în miniatură.

Cilindrul Yin shungite (negru) trebuie să fie ținut în mâna stângă, Yang unul de talc-clorit (tulikivi) (verde închis) - în dreapta.

 În timpul ședinței, așezat într-o poziție relaxată, fără a încrucișa picioarele, trebuie să puneți ambele mâini cu cilindri apăsati pe genunchi și să le mențineți paralele între ele. Pentru a îmbunătăți efectul, se recomandă să închideți ochii, să vă distrageți atenția de la toate gândurile, concentrându-vă în totalitate asupra sentimentelor. Durata procedurii este individuală. Ar trebui să înceapă cu 3 - 5 minute, aducându-se treptat la 10 - 15 minute. Efectul „încărcării” și al armonizării persistă aproximativ două zile.

Se recomandă folosirea cilindrilor de două ori pe zi (dimineața și seara) timp de două săptămâni, urmată de o pauză de o lună.

Trebuie să aveți precauție la persoanele cu boli cardiace acute (atac de cord, angină), accident vascular cerebral, care suferă de tulburări neuropsihiatrice, grad ridicat de hipertensiune, boli infecțioase acute și femei însărcinate (în etapele ulterioare).

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
Etichete: shungit