Moldavit

Moldavit

MOLDAVIT, MOLDAVITE (în cehă Vltavín) este o piatră semi-prețioasă formată la impactul unui meteorit cu pământul, cu 15 milioane de ani în urmă. A fost numită astfel de către Armand Dufrénoy, după orașul Týn nad Vltavou (în germană Moldauthein) din Boemia(Republica Cehă).
MOLDAVITUL este un membru din familia Tectitelor, un mix de dioxid de siliciu, oxid de aluminiu si oxid de alte metale, cu o duritate de 5.5-6 pe scara Mohs. Sistemul de cristalizare este amorf. Culoarea celor mai multe specimene este verde inchis, unele sunt verde pal, iar altele, in mod special cele din Moravia, sunt de culoare maro verzui.
Moldavitul este un talisman de trezire spirituala, transformare si evolutie spirituala. Este o piatra care confera protectie. 
Energiile Moldavitului pot activa toate chakrele. Vibratiile lui tind sa se concentreze pe zonele unde exista blocaje sau rani, mai intai curatand aceste zone, apoi rezonand cu intregul sistem energetic. Rezonarea cu Moldavitul poate lua multe forme : deschiderea chakrelor; conexiunea cu ghizii spirituali; sincronicitatile pot creste in frecventa si semnificatie; pot aparea vindecari fizice, emotionale si spirituale.
Produse pe pagină:
Sortare după: