Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Aragonit

                          Aragonitul amplifica rabdarea si acceptarea la nivel psihologic.  Are o energie pragmatica ce incurajeaza disciplina si scoate la iveala calitatile. Aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate mintii. Alunga mania si stresul emotional, conferind putere si sprijin la nivel mental.Aragonitul combate dezechilibrele fizice, indeosebi ticurile si spasmele nervoase datorate unei stari de agitatie interioara. Este prin excelenta o piatra a stabilizarii, care centreaza energiile in interiorul corpului fizic. Trateaza oasele, imbunatateste absorbtia calciului si restabileste elasticitatea discurilor vertebrale.

Piatra in stare brutaVeti primi un produs asemanator cu cele 5 din imagine.Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si stresul emotional,conferind putere si sprijin.Aragonitul ..
25,00 Lei
Aragonit Aragonit
Stoc indisponibil
Piatra in stare brutaProvenienta Cuenca, Castile-La Mancha, SpaniaBlocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si stresul emotional,conferind putere si sprijin.Aragonitul este..
15,00 Lei
Piatra in stare brutaBlocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si stresul emotional,conferind putere si sprijin.Aragonitul este prin excelenta o piatra a stabilizarii, care cent..
20,00 Lei
Dimensiune aproximatica: 2-3 cmBlocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si stresul emotional,conferind putere si sprijin.Aragonitul este prin excelenta o piatra a stabilizarii,..
15,00 Lei
Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si stresul emotional,conferind putere si sprijin.Aragonitul este prin excelenta o piatra a stabilizarii, care centreaza energiile in in..
15,00 Lei
Cristal 100 % natural.Pretul este pentru o singura bucata.Veti primi un produs asemanator cu cele 5 din imagine.Tara: Peru..
10,00 Lei
AragonitCristal natural 100%Origine: MarocDimensiune: aproximativ 4-4.5 cmVeti primi o bucata asemanatoare cu cele 5 din imagine.Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si str..
15,00 Lei
AragonitCristal natural 100%Origine: MarocDimensiune: aproximativ 3-3.5 cmVeti primi o bucata asemanatoare cu cele 5 din imagine.Blocheaza stresul geopatic si purifica liniile telurice blocate,chiar si de la mare distanta. Datorita capacitatii sale de a centra energiile fizice, este foarte util in perioadele de stres.La nivel psihologic, aceasta piatra imbunatateste focalizarea asupra sarcinii curente si confera flexibilitate si toleranta mintii.La nivel emotional, aragonitul alunga mania si str..
10,00 Lei
Afişare 1 - 20 din 39 (2 pagini)