Turmalina Neagra- Turmalina neagră este o piatră puternică și una dintre numeroasele nuanțe de cristale de turmalină.

Dintre toate variantele Turmalinei, Turmalina Neagră are cea mai mare putere de protecție.

Cristalul se formează din minerale și ape vaporoase în fracturi adânci în interiorul Pământului.

Turmalina absoarbe toată energia negativă, protejându-te de sentimentele sau vibrațiile întunecate.

Cristalul de Turmalina Neagră este, de asemenea, conectat la chakra de bază, ajutându-vă să vă simțiți în siguranță în locul vostru pe Pământ.


Obsidian- Obsidianul este un cristal de protecție care ne apară de energiile și vibrațiile negative cu care suntem inconjurati.

Acesta este de o frumusețe rara, negru, făcut din magmă și lavă ceea ce îl face să te umple de putere, exact ca si un vulcan în erupție.

Faptul ca este o sticla vulcanica intensifica legatura cu pamantul si ajuta posesorul sa caute adanc in el puterea si curajul.

Obsidianul Negru este unul dintre cele mai puternice cristale de protecție de pe Pământ. Transformarea energiei negative în energie pozitivă o face o piatră prețioasă atât de puternică.


Shungit- Acest cristal este perfect pentru îndepărtarea energiei negative este unic prin felul în care protejează împotriva forțelor exterioare, nu doar a energiei care se află imediat în jurul nostru sau în noi.

Deoarece este realizat cu aproape toate elementele din tabelul periodic, este plin de energie pentru a ne proteja de amenințările din exterior.

Shungitul este o piatră de purificarecare mentine posesorul într-o stare de echilibru spiritual și emoțional.

Echilibrează chakra rădăcină. Chakra rădăcină este centrul nostru de siguranță și securitate și formează fundamentul corpului nostru energetic.

Shungitul absoarbe energiile negative și toxinele, ajutându-ne să ne simțim în siguranță în mediul și corpurile noastre.


Cuart Fumuriu- Cuartul Fumuriu îndeplinește o treabă excelentă de transmutare a energiilor negative.

Este o piatră potrivită dacă vă este greu să vă concentrați sau aveți o minte rătăcită din cauza energiei negative.

Cristalul deschide, de asemenea, chakra rădăcină și plexul solar, asigurând împământarea, concentrarea și liniștea sufletească.

El curăță energia negativă prin schimbarea energiilor negative în cele pozitive. Te ajută să scapi de obiceiurile sau vibrațiile proaste, dezvăluindu-ți puterea interioară.


Hematit- Hematitul promoveaza protecția și împământarea. Este unul dintre cristalele pentru protecția EMF (electromagnetica) folosit la serviciu, acasă, în mașină și în alte locuri cu un câmp electric ridicat.

Cristalele de hematit au un sistem natural de apărare care oferă o barieră de protecție împotriva gandurilor negative venite din exterior.

Hematitul are energie de vindecare care asigură o circulație sănătoasă în organism și în sistemul imunitar, făcându-l alegerea potrivită a pietrei dacă aveți menstruații abundente, hipertensiune arterială și probleme similare.


Ochi de Tigru- Cristalul Ochi de Tigru este o piatră de protecție cu aspect de marmură și ochi de pisică. Ochiul de tigru vă poate ajuta să vă valorificați puterea interioară și curajul.

De asemenea, vă poate ajuta să reduceți îndoiala de sine și să vă creșteți încrederea, stima și iubirea de sine.

Poreclit The Shapeshifter Ochiul de Tigru îl invită pe purtător să-și îmbrățișeze forța interioară, voința personală și să apeleze la puterile sale protectoare.

Nu există nicio dispută asupra forței și energiei sălbatice care pot fi găsite în această piatră. În mod tradițional,Ochiul de Tigru fost purtat ca o amuletă de protecție împotriva forțelor răului.

Se spunea că alungă blestemele și îl protejeză pe purtător de dorințe rele. 


Onix- Onixul negru este perfect cand te simți epuizat de energia negativă. În timp ce mai multe pietre pot absorbi energia negativă și o pot transforma în energie pozitivă,

Onixul vindecă și rănile vechi/repetate, stabilizează fricile și anxietatea.

Folosit adesea ca amuletă împotriva energiei negative, acesta este un maestru al norocului. Toate pietrele negre au proprietăți de vindecare solide, în special atunci când vine vorba de protecție.

Onixul este plin de vibrații puternice și poate aduce putere și voință purtătorului.

Nu numai că Onixul negru va arunca un scut de câmp de forță în jurul tău, dar activează și anumite chakre din corp pentru a aduce o stare solidă, concentrare creativă și pentru a ilumina noi căi către înțelepciune.

Cristalul de Onix ajuta in acelasi timp trupul, mintea și sufletul purtarorului.


Ametist- Ametistul poate controla și echilibra energiile spirituale pentru a calma mintea și spiritul.

Controlul acestor energii spirituale ajută și la protejarea de insomnie și coșmaruri în timpul somnului.

Piatra de ametist curăța, asigură protecție și inspirație. Ametistul are și puteri vindecătoare, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune cristale pentru protecție.

Ca simbol al regalității, Ametistul asigură și modestie în activitățile purtatorului. De asemenea, poate îmbunătăți intuiția și meditația.


Acvamarin- Se spune că in trecut marinarii purtau pietricele de Acvamarin în buzunare pentru a-i salva de la înec.

Dacă casa ta este nava ta, atunci o bucata de Acvamarin ar putea oferi protecția de care ai nevoie împotriva agitatiei in crestere.

Această piatră te poate ghida spre siguranță si liniste. Este o prezență veșnic pașnică și poate oferi o trezire rapidă pentru toți cei care se simt pierduti sau “in deriva”.


Selenit- Cristalul de selenit este una dintre cele mai bune pietre pentru protecția casei. Aceste cristale de protecție creează un mediu armonios și pașnic pentru tine.

Ele expulzează energia stagnantă sau învechită departe de locuinta, purificând-o și curățând-o pentru siguranța ta. Selenitul este o piatră cu vibrații ridicate care este de fapt o formă cristalizată de gips.

Cristalul are mai multe proprietăți de protecție care îl fac să fie folosit ca scut de protecție în casă.


*Nota :  Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .