MERLINIT - opal dendritic

Posted by universulcri 27.09.2016 4 Comment(s)

MERLINIT

 

Numele :  provine din limba greaca si inseamna arborescent

Compozitie chimica :  Dioxid de Siliciu

Transparenta : opac

Tara de origine : Mexic

 

Piatra este recomandata pentru :

 

Zodii : Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti

Talisman Norocos : Scorpion

Chakre : 3

Polaritate : Yin si Yang

Element asociat : Apa

 

 

Merlinitul isi poarta foarte bine denumirea (arborescent) avand in vedere ca aceste pietre sunt deobicei opace, albe sau gri cu mici firicele de fier sau mangar ce se asemeneana foarte bine cu niste crengi de copac. Aceste mici firicele sau incluziuni poarta de numirea de dendrite, de unde si o alta denumire sub care este cunoscut merlinitul, mai exact opal dendritic.

Se spune despre acestea ca influenteaza foarte mult atitudinea celui care il poarta. Fie ca este purtat in buzunar, la gat sau la chei sub forma de breloc, merlinitul ajuta purtatorul ei sa aiba o atitudine pozitiva, il ajuta pe acesta sa vada toate partile pozitive in orice situatie sau experienta negativa.

Este folosit chiar si de catre terapeuti in procesele de vindecare a pacientilor ce se confrunta cu stresul, de persoanele ce mediteaza sau care vor pur si simplu sa isi purifice trupul, sa isi gaseasca un echilibru.

De asemenea, aceasta piatra este una a abundentei, a implinirii, a plenitudinii si nu are efect doar asupra persoanelor. Este de un real ajutor in afaceri sau in domeniul agriculturii. De luat in considerare faptul ca aceste beneficii nu vor aparea imediat. Aceasta piatra actioneaza in timp, pas cu pas, trecand prin toate etapele necesare.

Din punct de vedere sentimental, aceasta piatra ne ajuta sa fim mai calmi, sa privim fiecare situatie ca pe o provocare si implicit sa gasim solutii, sa nu ne pierdem cu firea in momentele in care apar dispute si ne ajuta sa depasim sentimentele precum vina, rusine sau alte emotii autodistructive.

 

 

 

*Nota Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .

 

4 Comment(s)

alina damian:
30.11.2016, 10:24:31 AM
Reply

am cumparat-o merita toti bani,dupa parerea mea.

florin haidu:
08.12.2016, 09:37:17 AM
Reply

cum pot sa stiu daca piatra mi-se potriveste as vrea sa ocumpar astept parei.

vasile mara:
21.12.2016, 01:30:43 PM
Reply

la inceput cand am cumparat-o mi-am pus niste semne de intrebare ,merita pentru a folosi la ceva ,sau nu dar am realzat ca este foarte utila.

Artemiza Singeorzan:
31.05.2017, 12:23:28 AM
Reply

Agata dendritica este Merlinitul, a nu se confunda cu Opalul dendritic,deși asemănarea este atât de mare încât sunt foarte greu de deosebit una de alta,de acolo și confuzia...

Leave a Comment