Moqui - piatra regasirii

Posted by universulcri 26.10.2016 6 Comment(s)

Numele :  denumirea "Moqui" provine de la cuvantul Hopi

Compozitie chimica :  Fe

Duritate : 5 din 10

Culori :  alb, gri, negru

Transparenta :  opaca

Tara de origine : Navajo, Utah, S.U.A

 

Piatra este recomandata pentru :

 

Zodii :  Balanta, Varsator, Berbec, Capricorn

Talisman Norocos : Capricorn

Chakre : 1

Polaritate : Yin , Yang

Element asociat : Pamant

 

 

            Pietrele moqui erau folosite inca din antichitate de catre samanii de pe toate continentele, fiind considerate sacre si utilizate pentru calatorii extracorporale. Se spune ca sunt pietre ce necesita a fi tratate cu iubire pe care vi-o vor inapoia in momentele in care veti avea nevoie. Actioneaza drept conectori la energia Pamantului, acceptand vibratiile benefice, mentinandu-le pe timp nelimitat.

            Aceste pietre te vor ajuta sa te regasesti pe tine insuti, sa iti redobandesti libertatea si independenta. Se spune ca reprezinta dualitatea feminin/masculin si se gasesc mereu in pereche de cate doua. Cele rotunde si netede sunt considerate a fi partea feminina iar cele nedefinite, partea masculina. Pentru a ne echilibra trebuie sa asezam cele doua pietre separate, cea feminina in palma stanga, iar cea masculina in palma dreapta. In momentul in care suntem supusi la stres, lucram foarte mult, stam in fata calculatorului ore intregi, sau lucram pe timp de noapte, polaritatea energiei noastre se dezechilibreaza. Folosind procedura de mai sus, vom simti instant cum se va efectua echilibrarea feminina/masculin. Pietrele moqui au aceasta abilitate si este suficient doar sa le tineti in mana pentru a avea efect.

            Sunt un bun remediu pentru insomnii, va pot ajuta sa aveti un somn linistit si totodata au un rol protector pe intreaga perioada in care dumneavoastra va odihniti. Acestea pietre nu au nevoie sa fie curatate, insa este necesar sa fie ferite de apa datorita continutului de fier. Exact cum spuneam, necesita iubire. Daca nu o vor primi va vor atentiona prin schimbarea culorii sau prin aparitia unor pete negre pe suprafata lor.

 

 

 

*Nota Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .

 

 

 

 

 

6 Comment(s)

buhazi ionel:
31.10.2016, 08:55:35 AM
Reply

nu stiu ce sa zic cren ca am s-o cumpar.

bianca iovan:
08.12.2016, 09:28:49 AM
Reply

da intradevar aceasta piatra te ajut sa-t gasesti linistea interioara si sa devi alta persoana.

carmen stoia:
08.12.2016, 10:01:10 AM
Reply

prin ce se deosebesc doua pietre si care este mai potrivita pentru tin insusi,as vre sa stiu ,astept mesaje va multumesc.

mihaiel voicu:
20.12.2016, 12:42:45 PM
Reply

as vrea o sugestie din partea cuiva care a cumparat aceasta piatra.

dana sova:
23.12.2016, 12:30:22 PM
Reply

aceasta piatra este remediul multor probleme.

sandu toma:
13.01.2017, 11:23:49 AM
Reply

are un rol benefic in tratare multor afectuni

Leave a Comment