Sulful - piatra perfecta pentru persoanele incapatanate

Posted by universulcri 27.11.2016 4 Comment(s)

Numele :  provine din latinescul "sulfur"

Compozitie chimica : S(S) + S(SO4)  - sulfuri + sulfati          

Culori :  galben

Duritate : 2

Luciu : sticlos

Transparenta : incolor

Tara de origine : China

 

Piatra este recomandata pentru :

 

Zodii :  Berbec, Scorpion

Chakre : 3

Element asociat : Foc

 

            Sulful este un mineral ce se gaseste sub forma de cristale fine bipiramidate, sub forma de agregate granulare si uneori sub forma de agregate cu aspect pamantos. In ceea ce priveste duritatea, sulful se situeaza printre cele mai putin dure minerale, fiind un mineral care emana un fum urat mirositor si toxic. Se foloseste in industria chimica, farmaceutica, agricola, textila, etc.

            Datorita sarcinii sale negative sulful absoarbe din mediul inconjurator emotiile, emanatiile si energiile negative. De asemenea, este o piatra utila activarii abilitatilor psihice latente, absoarbe negativitatea si distruge orice fel de bariera ce impiedica progresul. Este o piatra perfecta pentru persoanele incapatanate, rebele deoarece combate aceste stari si tinde sa faca contrariul, deschizand calea catre schimbare astfel incat persoanele cu care este in contact vor deveni mai rationale, constiente, creativitatea li se va dezvolta si vor avea un grad mai mare de concentrare in tot ceea ce intreprind.

            Din punct de vedere al sanatatii, sulful este foarte util in afectiuni precum febra sau infectiile. Fiind toxic acesta nu poate fi folosit pe cale interna, insa preparat corespunzator si aplicat direct pe piele poate fi de un real ajutor. Poate reduce fibroamele sau chisturile, poate calma umflaturi dureroase, probleme articulare si poate trata afectiuni cutanate prin aplicarea pe piele, direct pe zona afectata.

 

*Nota Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .

4 Comment(s)

dana bota:
07.12.2016, 09:07:09 AM
Reply

eu am incercat aceasta piatra este foarte interesanta si utila.

dan toma:
21.12.2016, 01:49:15 PM
Reply

utila si foarte folositoare v-o recomand .

coca vulea:
13.01.2017, 11:07:00 AM
Reply

utila piatra v-o recomand cu ncredere

Dana:
18.08.2018, 04:14:19 PM
Reply

Putem sa o. Lăsăm în camera, unde lucra., dormim?

Leave a Comment