✅Cu energia sa eterică și nuanțe cerești distincte, Celestina este una dintre cele mai frumoase pietre prețioase albastre din lume. Din Libia până în Egipt, nisipurile de zahăr din Madagascar, cerul îmbibat de ploaie al Marii Britanii, munții mistici ai Perului și chiar până în Canada, Mexic, Germania și Polonia – Celestina pare a fi o piatră căzută dintr-un grup de stele și ajunsa în toate aceste locuri îndepărtate.
✅Este un cristal de experiențe, noi, ademenitoare, unul care strălucește cu o frecvență sublim de înaltă și pune pe masă perfecțiunea sa prismatică. Celestina este mai moale și mai delicată decât multe dintre celelalte pietre. Este un cristal care ne amintește în mod constant de necesitatea de a fi atenți atunci când exploram prin lumea naturală.
✅O singură privire la sclipirea ei albastră si deja esti vrajit de asemenea frumusete. Celestina face o treabă grozavă când vine vorba de curățarea și împământarea chakrelor. Curățați-vă aura, faceti ordine in minte și lăsați acea pace interioară dulce în fiecare celulă cu proprietățile puternice de vindecare ale Celestinei . Poate ajuta la eliminarea toxinelor și este deosebit de utilă pentru a ajuta organismul să se vindece de tulburările legate de stres.
✅Celestina promovează, de asemenea, discernământul sau conștientizarea spirituală superioară. Acest lucru face ca piatra să fie bună pentru înțelegerea și promovarea păcii interioare. O piatră a păcii și armoniei, Celestina ne permite să aducem aceste calități în viața noastră de zi cu zi. Celestina este un mare facilitator pentru stările profunde de meditație, ajutând la calmarea minții și la deschiderea către comunicare cu tărâmurile superioare și ajută la menținerea pacii interioare. Celestina este un cristal albastru cu vibrații înalte, care te ajută să te conectezi cu îngerii tai păzitori.
✅Simpla sa prezenta pe biroul de lucru sau în dormitor, poate avea ample efecte calmante asupra minții și corpului dumneavoastra. Culoarea de un albastru pal ametitor, puterile sale vindecatoare si linistea pe care o aduce in suflet fac din Celestina un cristal ce trebuie sa fie prezent in orice colectie a oricarui iubitor de cristaleCelestinaCelestinaCelestina