✅Nimic nu atrage atenția ca expunerea caleidoscopică a unei pietre prețioase fine de labradorit. Această piatră frumoasă a captat imaginația multor generații de oameni din întreaga lume odată cu descoperirea ei la sfârșitul secolului al XVIII-lea. Spectrul său de culori este atât de impresionant încât a fost venerat ca Piatra Magiei.
✅Acest membru special al grupului de minerale feldspați este una dintre cele mai tinere pietre prețioase din lumea bijuteriilor moderne, dar este și una dintre cele mai puternice. Labradoritul afișează o gamă uimitoare de culori atât în ​​finisajul său lustruit, cât și în starea sa naturală brută, extrasa direct din pământ. Se găsește în roci magmatice în mai multe locații din întreaga lume, dar a fost descoperit în estul Canadei, pe Insula Paul, lângă așezarea Nain din Newfoundland și Labrador. Zăcăminte de labradorit se gasesc în toată lumea, dar este predominant în special în țările nordice precum Norvegia și Finlanda, dar și în țările din America de Nord cum ar fi SUA și Canada. Madagascar și Australia sunt, de asemenea, surse grozave ale acestei frumoase pietre prețioase, dar legăturile puternice cu Aurora Boreala din emisfera nordică fac această piesă atât de magică. Cu proprietăți cerești absorbite din aurora boreală, Labradoritul oferă pacea interioară și liniștea de care mulți dintre noi avem nevoie pentru a face față stresului vieții de zi cu zi.
✅Labradoritul este considerat o piatră extraordinar de spirituală, utilă în special pentru persoanele care au tendința de a se suprasolicita. Ajută la recapatarea energiei în timp ce ajută corpul și spiritul să se vindece. În lumea metafizică, labradoritul este considerat unul dintre cei mai puternici protectori. Piatra prețioasă creează un scut pentru aure și protejează împotriva negativității lumii. Se spune că labradoritul temperează și negativitatea din noi înșine. Multe generații au îmbrățișat puterile labradoritului de a vindeca și de a aduce sănătate mintală bună celor care îl dețin.
✅Labradoritul poate fi considerat o piatră plină până la refuz cu energie mistică, dar este și o piatră grozavă pentru a te baza când ne gandim la vindecare fizică.LabradoritLabradoritLabradorit