✅O piatră puternic protectoare, formează un scut împotriva negativității. Obsidianul respinge stresul mental și tensiunea. Stimulează creșterea pe toate planurile, îndemnând la explorarea necunoscutului și deschizând noi orizonturi.
✅ Aduce claritate minții și înlătură confuzia. Te ajută să știi cine ești cu adevărat. Obsidianul dizolvă blocajele emoționale și traumele vechi. Promovează calitățile de compasiune și forță.
✅Obsidianul negru este o piatră foarte puternică și creativă.
Eliberează dezechilibrele și energiile negative. Respinge negativitatea și dispersează gândurile lipsite de iubire.
Obsidianul a fost folosit de-a lungul culturilor și istoriei pentru diverse instrumente.Structura obsidianului negru îi permite să se rupă în bucăți cu suprafețe curbate și margini cu adevărat ascuțite. Astfel, a fost transformat în vârfuri de suliță, vârfuri de săgeți, capete de topor, cuțite, răzuitoare și alte instrumente de tăiere.
✅Captivează energia negativă din mediu și blochează atacurile psihice, precum și influențele spirituale negative.
✅Obsidianul reprezintă adevărul în toate – frumos și urât, bun și rău. Cu siguranță te va ajuta să înțelegi mai bine atât lumina, cât și întunericul din sufletul tău. În plus, această piatră te poate ajuta să te îndepărtezi de acel întuneric pentru a accepta lumina și iubirea.
✅Obsidianul conferă o profunzime neimaginată naturii tale emoționale și ajută la orice tip de obsesie. Curăță atmosfera de influențe spirituale negative și reprezintă protecție împotriva atacurilor psihice.Obsidianul NegruObsidianul NegruObsidianul Negru