✅ Cristalul Angelit (anhidrit bleu) este un cântec de leagăn al luminii și al iubirii, este una dintre acele pietre care pur și simplu emană spiritualitate și vindecare.
✅De la descoperirea sa în Peru, a fost exploatat și în Marea Britanie, Polonia, Libia, Germania, Mexic și Egipt. O piatră care vă poate conecta instantaneu cu tărâmul Îngerilor, semnificația cristalului Angelit este conectarea la sinele superior și la găsirea simțului vostru spiritual. Este o piatră care indeamna la visare, intuiție, auto-exprimare blândă și o liniște sufletească extinsă.
✅În timp ce Angelitul oferă cea mai mare parte a puterii sale când vine vorba de proprietăți de vindecare spirituală, poate ajuta si la vindecarea fizică. Știm cu toții că o minte clară și deschisă poate avea beneficii majore pentru sănătate și acest lucru este valabil și pentru aceasta piatra angelică. Când vine vorba de corpul fizic, Angelitul este un vindecător uimitor. Ajută la echilibrarea glandei tiroide și ajută organismul să scape de orice infecție legată de gât. Hrănind sănătatea și starea de bine în întregul tău sistem, Angelitul poate ajuta, de asemenea, la innoirea vaselor de sânge și la menținerea unei inimii sanatoase și pline de viata. De asemenea, poate ajuta la pierderea în greutate, durerile de cap și stimularea organismului să respinga anumite boli.
✅Pietrele de angelit ajută, de asemenea, la o serie de procese de vindecare emoțională. Furia, anxietatea și chiar resentimentele sunt emoții care pot fi periculoase pentru oricine. Această piatră prețioasă este capabilă să curețe aceste emoții negative și să aducă sentimente pozitive și calme.
✅Angelitul se aliniază cu chakrele gâtului, al treilea ochi și coroanei. Doar avandu-l in preajma vă va oferi o senzație de relaxare care se va răspândi in tot corpul. Purtand o bucată de Angelit în mod regulat cu tine, vei fi inconujrat de frecvențe relaxante care te vor ajuta să scapi de stres.
✅Această piatră este o simfonie a păcii și bucuriei, precum și o poartă către o conștientizare sporită. Este una dintre acele pietre prețioase care emană misticism și proprietăți terapeutice.