Așezată în centrul frunții, chakra Fruntii sau Chakra celui de-al treilea ochi (cunoscută și sub numele de Ajna în sanscrită) este sediul intuiției noastre.

Aceasta este ușa către cea mai profundă fântână a înțelepciunii noastre interioare, a clarității noastre și a tuturor cunoștințelor de care avem nevoie pentru a accesa contemplația spirituală superioară.

Al treilea ochi este viziunea care privește în interior și dincolo de periferia a ceea ce pot vedea ceilalți doi ochi ai noștri, fizici.

Conectat la cel de-al șaselea simț celebrat și cerebral, al treilea ochi este reprezentat de culoarea visătoare a indigoului, curge cu energie feminină și este asociat cu lumina și lotusul.
Pentru cei care au un blocaj al acestei chakre, acesta este momentul în care viața poate începe să devină dificilă.

O chakră blocată a fruntii vine cu efecte secundare care se împrăștie și pe tărâmul fizic, emoțional și spiritual.

Din punct de vedere fizic, s-ar putea să suferi de dureri de cap, probleme de urechi, probleme cu ochii, hormonii s-ar putea simți deformați, iar ritmurile circadiene naturale pot fi un haos, ceea ce duce, de asemenea, la insomnie și somn prost.

Din punct de vedere emoțional, s-ar putea să vă simțiți stresat, anxios, indecis, blocat, cu mintea închisă și incapabil să mergeți mai departe cu ideile pe care le aveți.
Când al treilea ochi este larg deschis, suntem capabili să trecem de banala gandire în alb-negru.

Rămânem conectați, echilibrați și capabili să vedem dincolo de granițele credințelor autolimitante.

În moduri mici, putem avea încredere în deciziile noastre, ne onorăm sentimentele și putem păstra claritatea pentru imaginea de ansamblu a vieții.

Pietrele prețioase puternice care stimulează glanda pineală și ne ajută să ne conectăm la propria noastră înțelepciune sunt cele mai bune alegeri pentru chakra celui de-al treilea ochi.

Iata 10 Cristale perfecte pentru Chakra Fruntii:



Azurit- Luminând în albastru și cu o mulțime de conexiuni înalte,

Azuritul este piatra preferată pentru a atinge aceste abilități psihice, a-ți regla viziunea și a invita conexiunile cosmice în viata ta.
Acest cristal al chakrei celui de-al treilea ochi este un purificator emoțional și conectează chakra inimii noastre cu al treilea ochi.
Când ambele chakre pot împărtăși un flux de energie radiantă, ne este reamintit că suntem întotdeauna sursa propriei noastre înțelepciuni și că, cu cât exersăm mai mult ascultarea corpului, cu atât suntem mai bine echipați pentru a ne așeza în putere pașnică și a ne spune adevărul.
Se spune că nuanta profundă a acestui cristal încapsulează vibrațiile razei albastre și rezonează cu frecvențele chakrelor superioare, și anume al treilea ochi.
Piatra poate fi folosită pe această chakră pentru a activa glanda pineală – casa abilității noastre psihice – dezlănțuindu-vă întregul potențial în relație cu clarviziunea, intuiția și canalizarea energiei.
Având în vedere acest lucru, nu este neobișnuit ca piatra să fie folosită pentru a ghida oamenii către iluminare.
Mai mult decât atât, Azuritul este adesea folosit pentru a lucra cu chakra coroanei pentru a spori legătura utilizatorului cu divinul.
De asemenea, se spune că este util în întărirea comunicării și a talentelor psihice atunci când este folosit la chakra gâtului.
Ajutând purtătorii să primească și să interpreteze cu acuratețe mesajele spirituale, nu este de mirare că este un instrument puternic pentru cititori și intuitivi.
Daca va atrage si doriti Azurit apasati AICI!!!


IolitPiatra Muzelor, Iolitul denumit si Safir de apa, acest cristal strălucitor violet-albastrui este adesea conectat la chakra celui de-al treilea ochi.

Aduce echilibru și se concentreaza pe aducerea emoțiilor la un punct de mijloc, astfel încât să nu fii condus de stările de spirit din moment, ci, în schimb, folosește acele cunoștințe mai profunde pentru a accesa răspunsurile pe care le ai deja.

Împreună cu echilibrarea energiei masculine și feminine, Iolitul va stârni și viziunile și va încuraja călătoria astrală.

Nu numai că este piatra muzelor, dar este și o bijuterie de explorare glorioasă.
Datorită conexiunii pietrei de Iolit cu cakra fruntii, se crede că vă poate ajuta să vedeți, să vă imaginați și să vă permiteți să experimentați pe deplin lucrurile.
Iolitul stimulează și își canaliză energia pentru a vă inspira viziunile și visele și pentru a vă îmbunătăți comunicarea cu alte tărâmuri.
Îți alimentează imaginația, îți îmbunătățește visele, îți întărește înțelegerea și îți stimulează intelectul.

Iolitul lucrează cu chakra celui de-al treilea ochi, astfel încât să puteți obține claritate mentală și să vă vizualizați obiectivele și visele.
Iolitul vă poate curăța și deschide chakra fruntii și vă poate elibera temerile care au legătură cu necunoscutul.
Lucrul cu Iolitul îți va elibera, de asemenea, dorința de a controla totul în viața ta. Iolitul încurajează încrederea.

Este deosebit de util pentru persoanele care au probleme cu dependența.

Daca va atrage si doriti Iolit apasati AICI!!!


Ametist- Nu este o surpriză să vezi piatra senină iubitoare de pace și înțelepciune a Ametistului printre primele cristale în acesta lista.

Bijuteria purpurie este, fără îndoială, plină cu vibrațiile chakrelor superioare (al treilea ochi și chakra coroanei).

Ametistul este piatra sublimă a spiritualității și va face tot posibilul pentru a vă pregăti pentru acea mare trezire.

Calmează frustrările, elimină durerile de cap și aduce un somn dulce și fericit.

Toți acești factori fizici ne pot afecta direct capacitatea de a ne accesa al treilea ochi.

Ametistul trezește abilitățile psihice și te invită mereu să sari din ce în ce mai sus până ajungi la culmea propriei tale ființe.
Ametistul este adesea numit Piatra Spiritualității deoarece optimizează chakra celui de-al treilea ochi și ne ajută în dezvoltarea noastră spirituală.

Această piatră a chakrei fruntii trezește sufletul și ne îmbunătățește intuiția și abilitățile psihice.
Este util în special în timpul meditației, deoarece calmează mintea și ne ajută să accesăm stări mai profunde de conștiință.

Cu ajutorul acestuia, dobândim noi înțelegeri și percepții și suntem capabili să integrăm logica și înțelegerea spirituală pentru o mai bună claritate a minții și luare a deciziilor.
Ametistul este, de asemenea, util pentru amintirea viselor, coșmaruri și somn în general.

Ne ridică vibrația și ne dăruiește niveluri mai profunde de înțelepciune și perspicacitate.

Promovează și hormonii sănătoși.

Daca va atrage si doriti Ametist apasati AICI!!!


Safir- Aceste pietre prețioase albastre îndrăgite au fost mult timp o reprezentare a concentrării mentale, a viziunii interioare și a conștientizării psihice.

Safirele au proprietăți vindecătoare și ajută la deschiderea celui de-al treilea ochi pentru a aprofunda înțelegerea.
Cristalele albastru închis și indigo sunt folosite pentru a trata dezechilibrele chakrei fruntii.

Este o culoare liniștită, una de mister,înțelepciune și judecată.
Nuanțele mai închise de Safir vor funcționa pe chakra celui de-al treilea ochi.

Ele se vor deschide și vor stimula al treilea ochi, care este centrul nostru de percepție.
Energiile vindecătoare ale acestui cristal vor influența pozitiv modul în care relaționați cu voi înșivă.

Îți va echilibra gândurile și te va deschide către noi idei, viziuni și vise.
Vă va oferi darul înțelepciunii și al bunei judecăți, vă va ajuta să rămâneți pe o cale spirituală sănătoasă, de asemenea, vă va întări autodisciplina și vă va ajuta cu sarcinile și acțiunile zilnice care necesită o concentrare extremă.
Safirul albastru-indigo vă va ajuta în perioadele de tranziție, ajutându-vă să vă dați seama unde doriți să mergeți și cum puteți ajunge acolo.

Daca va atrage si doriti Safir apasati AICI!!!


Lapiz Lazuli-Adevărul și conștientizarea se reflectă în nuanțele strălucitoare de albastru și auriu care se regasesc in impresionanta piatră de Lapis Lazuli.

Este un cristal care ajuta 3 dintre cakre: chakra gâtului, dar lucreaza și asupra chakrei al treilea ochi și asupra chakrei coroanei.

Lapis Lazuli este cunoscut ca una dintre cele mai bune pietre ale chakrei fruntii, motiv pentru care este adesea numită Piatra Iluminării și Intelepciunii.

Energia sa ne oferă un amestec sănătos de rațiune și intuiție psihică, ajutând la trezirea sinelui nostru superior.
Acest cristal deschide mintea și conexiunea noastră cu conștiința superioară.

Îmbunătățește gradul de conștientizare pe toate nivelurile, ne dă dorința de cunoaștere și descoperire și ne ajută să ne accesăm scopul și adevărul.
Conectează tărâmurile spirituale și fizice, ne ridică vibrația și îmbunătățește amintirea viselor.

De asemenea, susține ochii și creierul și acționează pentru a reduce insomnia si migrene.
Plin de energie sufletească bogată, Lapisul este un purtător de lumină.

Atrăgându-te cu puterile sale vizionare, îți oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți trezi intelectul cel mai profund, a trage firele înțelepciunii și a atinge acele viziuni care vor oferi o perspectivă clară și o soluție a problemelor.

Daca va atrage si doriti Lapis Lazuli apasati AICI!!!


Cianit- Această piatră iubitoare schimbă dispozițiile și trezeste chakra celui de-al treilea ochi.

Această piatră promoveazaă auto-descoperirea (dar într-un mod blând) și vă invită să vă scufundați într-o meditație mai profundă ori de câte ori aveți nevoie să vă alocați timp și spațiu.

De asemenea, accentuează abilitățile de memorie și vă ajută să vă ghidați către o gândire mai logică atunci când rezolvarea problemelor dvs. este dezechilibrată și mai conectată la suprasolicitarea emoțională.
Cianitul oferă suport intuitiv, deoarece ne schimbă percepția și îmbunătățește abilitățile psihice.

Este o piatră care dă putere, care deschide mintea și încurajează autodescoperirea.
Când folosim cristalul de Cianit ne putem bucura de stări meditative mai profunde, de conștiință și de o creștere a memoriei și a gândirii logice.
Vă poate ajuta să dizolvați granițele dintre chakre și este suficient de puternic pentru a elimina orice blocaj care ar putea fi prezent în ele.

Daca va atrage si doriti Cianit apasati AICI!!!


Ochi de Soim- Ochiul de Soim sau Ochiul de tigru albastru este una dintre cele mai bune pietre ale chakrei celui de-al treilea ochi pentru a ne ajuta să ne înțelegem pe noi înșine, deoarece aduce centrul problemei la lumină, astfel încât să o putem rezolva mai bine.

Când îl folosim, suntem inspirați să ne vindecăm rănile emoționale și să ne aliniem emoțiile.
Această piatră puternică echilibrează energiile polarizate.

Ne stimulează clarviziunea și puterile psihice, îmbunătățind în același timp concentrarea mentală și claritatea gândirii.

Este util pentru ameliorarea depresiei și pentru creșterea valorii de sine.
Promovează, de asemenea, ochi și hormoni sănătoși.
Ochiul de Soim poate fi chemat să deschidă, să activeze și să curețe chakra fruntii de toate blocajele, restricțiile și negativitatea.
Folosirea cristalului pentru a-ți îmbunătăți cunoștințele despre al treilea ochi este o modalitate puternică de a te conecta și de a comunica psihic cu alte lumi.

Daca va atrage si doriti Ochi de Soim apasati AICI!!!


Cuart Turmalinat- Cuarțul Turmalinat oferă un amestec frumos de energii de bază și spirituale, care susține chakra al treilea ochi și ne ajută să accesăm atât gândirea psihică, cât și cea rațională.
Când folosim acest cristal, putem experimenta o creștere spirituală și noi perspective.

Rezolvarea problemelor noastre se va îmbunătăți adesea și suntem capabili să renunțăm la tiparele negative.
Cuarțul Turmalinat integrează eul umbră cu ființa de lumină, armonizarea acestor energii polarizate și dându-ne puterea de a ne depăși neajunsurile.

Imbinand si aducand impreuna doua pietre foarte puternice Cuartul Tutmalinat este un cristal perfect pentru chakra fruntii:
- De la Cristalul de Stanca primim claritate și cunoștințe.

Acesta incepe să lucreze asupra tuturor chakrelor pentru a se asigura că energia curge cu ușurință și grație.

Este un aducător de lumină, cunoaștere și intuiție.

Toate aceste trăsături funcționează ca o magie când vine vorba de chakra fruntii și când ne conectăm cu energia din vârf până în picioare, avem șanse mai mari de a obține o conștiință mai înaltă și de a ne urmări beatitudinea.
- Iar de la Turmalina protectoare, Cuartul Turmalinat, ne asigură că vom fi protejați pentru totdeauna.

Pe lângă menținerea chakrelor sub control, Turmalina Neagră aduce concentrare, claritate mentală și echilibru minții tale.

Când ne simțim în siguranță, solizi și siguri de poziția noastră în această lume, acest lucru ne ajută să ieșim din modul de supraviețuire și să trecem la o înțelepciune mai profundă și o gândire mai înaltă.

Daca va atrage si doriti Cuart Turmalinat apasati AICI!!!


Ametrin- Ametrinul este un amestec unic și armonios de Ametist și Citrin care provoacă o conexiune spirituală îmbunătățită și putere personală.

Ne îmbunătățește claritatea mentală și ne oferă o perspectivă spirituală pentru a ne depăși convingerile limitative.

Folosind această piatră a chakrei celui de-al treilea ochi, putem înțelege mai bine cauzele care stau la baza problemelor noastre.

Energia sa spirituală, dar de bază, leagă intelectul nostru cu conștiința noastră superioară, astfel încât să vedem prin iluzii și să obținem o nouă conștientizare a vieții noastre.

Ametrinul este, de asemenea, util pentru durerile de cap.

De asemenea, vă poate ajuta să vă „deblocați” în general, deoarece combinația de Citrin și Ametist promovează gândirea laterală și creativitatea și vă poate ajuta să găsiți soluții unice la probleme – atât ale dvs., cât și ale altor oameni!

Abilitățile de rezolvare a problemelor sunt rare și valoroase și nu îți vor servi prost în viața ta.

Dacă sunteți interesat de curățarea aurica, aceasta este o piatră grozavă de folosit pentru asta.

Energia sa spirituală pozitivă poate risipi energia negativă din aura ta, lăsându-te deschis către toată pozitivitatea pe care lumea ți-o are de oferit.

Daca va atrage si doriti Ametrin apasati AICI!!!


TanzanitTanzanitul este considerat o piatră de transformare, perfecta pentru persoanele care se avanta pe acest drum minunat al evolutiei spirituale.

Acest lucru se datorează vibrațiilor ridicate pe care le are.

Este un cristal cu o cantitate mare de energie și este folosit de mulți pentru vindecarea metafizică.

Datorită acestei energii mari, se spune că este cristalul perfect pentru protecție și siguranță, ceea ce este minunat pentru meditația profundă și pentru a aduce împreună inima și mintea.

Energia vibrațională înaltă a Tanzanitului îți deschide chakra celui de-al treilea ochi și te menține protejat pe măsură ce îți explorezi calea spirituală.

Conectează inima de minte și îmbunătățește intuiția pentru a duce la o stare mai înaltă de conștiință.

Chiar dacă este puternic, emite o vibrație liniștitoare care este benefică pentru empați.

Tanzanitul deține și puterea flăcării violet și ajută la vindecarea chakrelor superioare.

Se spune că ajută chakra clarvăzătoare a fruntii să se deschidă încet dar sigur, împiedicând orice lucru să fie copleșitor. 

Daca va atrage si doriti Tanzanit apasati AICI!!!



*Nota : Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .