Cuart Roz- Unul dintre cele mai utilizate și versatile cristale care aduc bucuria, Cuarțul Roz denumit si Cuartul Trandafir face minuni pentru tot felul de tulburări emoționale.

Se crede pe scară largă că reprezintă iubirea necondiționată, iertarea și vindecarea centrată pe inimă. Acestuia i-a fost atribuita capacitatea de a elibera blocajele din chakra inimii.

Dacă există o certitudine în această lume, aceasta este că iubirea vindecă și înalță, chiar și în cele mai întunecate vremuri.

Este principalul cristal al inimii, radiază dragoste și calm, ajută la armonie mentală și reduce tristețea, stimulează frumusețea interioară a omului și îl împinge să se exprime artistic.
Curăță și deschide mintea și inima la toate nivelurile. Aduce vindecare profundă și dragoste pentru noi înșine.


Turcoaz- Turcoazul este renumit pentru proprietățile sale vindecătoare remarcabile, considerate de mulți a fi o manifestare tangibilă a conexiunii dintre cer și Pământ.

Când te străduiești să găsești inspirație și bucurie în viață, această piatră îți va reafirma conexiunea cu Pământul și îți va întări energia vieții.

Turcoazul este cel mai eficient vindecător, oferind mângâiere pentru spirit și bunăstare pentru corp. Echilibreaza psihicul și induce un sentiment de seninătate și pace.

Este empatic și echilibrat, ajutând posesorul să recunoască cauzele fericirii și ale nefericirii.

Unii spun că turcoazul este deosebit de puternic atunci când este oferit cadou, ceea ce îl face cristalul ideal pentru a-l oferi celor dragi care au nevoie de un impuls.

Desigur, deasemenea, nu este nimic rău să-ți faci singur un cadou!


Carneol- Această piatră de culoare vibrantă portocalie se concentrează pe un element special de bunăstare emoțională - încrederea.

Mulți dintre noi ne luptăm în tăcere cu probleme de încredere în sine, care pot avea efecte devastatoare asupra vieții noastre sociale, carierei și relațiilor romantice.

Carneolul activeaza chakra sacrală, care găzduiește pasiunea, încrederea în sine și vitalitatea este o piatră care alimentează focul interior.

Dacă te-ai gândit vreodată că ai fi mult mai fericit dacă ai fi puțin mai încrezător, atunci Carneolul este piatra perfecta pentru tine.


Lapis Lazuli- Prețuit printre colecționari pentru culoarea albastra regala intensa, Lapis Lazuli este denumită si „piatra adevărului”, deoarece aduce onestitate și transparență.

Dacă bunăstarea ta emoțională este dezechilibrată din cauza lipsei de comunicare, încearcă să porți o piatra de Lapis cu tine.
Deși nu este întotdeauna ușor în practică, onestitatea este piatra de temelie a fericirii. Cristalul de Lapis Lazuli va aduce succesul si fericirea in viata purtatorului.

Dacă te străduiești să comunici limite clare, să te afirmi sau pur și simplu să ai o conversație deschisă cu cineva la care tii, Lapis Lazuli va atinge chakra gâtului și va elibera adevărul.


Citrin- Posesor al unei străluciri subtile, dar puternice, Citrinul este perfect pentru cei care caută un impuls general al pozitivității.

Datorită strălucirii sale încântătoare, galbene transparente, citrinul este adesea asociat cu soarele, pozitivitatea, bucuria și stima de sine.

Împreună cu Carneolul, această piatra relativ comună poate crea un câmp energetic puternic care promovează iubirea de sine și încrederea în sine.

Citrinul este minunat daca este purtat pe corp în perioadele grele si stresante, de exemplu, evenimente care necesita vorbire în public, examene, nunți, prezentări de muna și multe altele.


Ametist- Ametistul posedă proprietăți spirituale care îl fac unul dintre cele mai bune cristale care promoveaza fericirea.

În timp ce fericirea este cel mai adesea asociată cu inima, mintea noastră joacă, de asemenea, un rol esențial în bunăstarea noastră emoțională.

Se crede că ametistul deschide al treilea ochi, oferind claritate minții și conexiune cu înțelepciunea ancestrală.

Păstrarea câtorva (sau mai multe) ametiste în casa ta îți va curăța mintea de tipare de gândire distructivă și va lăsa în urmă doar liniște,calm si un sentiment familiar de pace.


Celestina- Trebuie doar să te uiți la această piatră magnifică pentru a fi înălțat. Numele își are originea in latinescul caelestis, care înseamnă cer sau ceresc.

Tonurile de albastru-cer ale celestitei sunt ușoare si calmante pentru ochi , dincolo de asta, deține o energie puternică de vindecare.

Nu este greu de ghicit de ce un astfel de nume divin a fost acordat acestui cristal, având în vedere proprietățile sale calmante și vindecătoare.

Vă va împinge să vă mențineți claritatea mentală, astfel încât să puteți lua decizii non-emoționale.

Simpla așezare a unei bucăți mari de Celestina pe biroul de lucru sau în dormitorul tău poate avea ample efecte calmante asupra minții și corpului.


Peridot- Peridotul sau Olivina este plin de viață și strălucitor, culoarea sa amintind de pajisti verzi si iarba proaspata.

Această piatră te ajută să renunți la modelele de comportament egocentric care ar putea încetini drumul tau spre fericire.

Spune-ți adio geloziei, nesiguranței și haosului emoțional în timp ce revii la respirații adânci, la plăceri simple și la acel sentiment plin de mulțumire. 


Fluorina- Un neutralizator excelent al energiei negative, Fluoritul/Fluorina alungă toate acele îndoieli și umbre din viata noastra.

Această piatră își ia numele din latină, si înseamnă flux, este gata oricand sa va încurajeze să vă schimbați fizicul, să vă mișcați și să mergeți cu fluxul.

Artiștii, scriitorii, cântăreții și oricine dorește mai multă scânteie creativă în viața lor vor adora Fluorina.


Amazonit- Piatra războinică, Amazonitul este un cristal minunat care ofera posesorului forța interioara, deasemenea, el te împiedica să-ți pui la îndoială fiecare mișcare.

Dacă vrei să sari înainte în plăcerea vieții, dar te-ai săturat să fii retinut, Amazonitul se asigură că chakra gâtului tău este curățată, astfel încât să-ți poți comunica nevoile și să fii fericit alaturi de cei dragi.



*Nota :  Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .