Azurit- Azuritul este un cristal excelent pentru îmbunătățirea memoriei.Vă ajută să vă concentrati mai mult.

Vibrația acestei pietre albastre stimulează anumite zone ale creierului care sunt legate de gândirea clară și de concentrare.

Acest aspect îl face util pentru cei care studiază ajutănd mintea să facă conexiuni mai rapid între lucruri. Azuritul ajută, de asemenea, la ameliorarea stresului, anxietății și îngrijorării.

Piatra de Azurit este eficientă în a vă ajuta să vă activați chakra fruntii (al treilea ochi).

Este o piatră puternică pentru oricine studiază, deoarece este un real ajutor care vă ajută să păstrați informațiile.
Vibrația sa are un efect puternic asupra funcțiilor intelectuale ale creierului și energia sa îți poate stimula memoria.
Vibrația acestui cristal albastru profund din cel de-al treilea ochi poate stimula daruri psihice precum clarviziunea și intuiția.
De asemenea, rezonează în chakra coroanei, pentru a crea o conexiune mai bună cu mintea divină.
Are puteri puternice care vă pot ajuta să întăriți energia din chakrele superioare și vă vor spori darurile creative.


Sodalit- Sodalitul este cunoscut sub numele de Piatra Studenților. Este o piatră prețioasă minunată pentru îmbunătățirea memoriei și a concentrării.
Energia centrată pe minte a sodalitului liniștește gândurile care distrag atenția și stimulează inteligența. Acest lucru vă va permite să vă concentrați și să memorați mai rapid.
Sodalitul este, de asemenea, grozav atunci când vorbiți în public sau cântați, deoarece vă ajută să recitați din memorie, dar îmbunătățește și abilitățile de ascultare.

De asemenea, poate ajuta la calmarea unei minți agitate, la stimularea inteligenței și la îmbunătățirea memoriei pe termen lung.

Sodalitul ușurează și păstrarea informațiilor.

Dacă ești îngrijorat de pierderea memoriei pe măsură ce îmbătrânești, acest cristal te va ajuta să-ți menții mintea ascuțită și să accesezi mai ușor amintirile.


Hematit- Cristalele de Hematit sunt cunoscute pentru modul în care stimulează creierul și pot ajuta în special studenții.

De asemenea, ele ajută la dezvoltarea proceselor de gândire logică.

Deci, dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți funcția creierului pentru a vă ajuta să studiați subiecte mai provocatoare care necesită multă putere a creierului, această piatră poate fi deosebit de utilă.

Hematitul este o piatră perfectă pentru îmbunătățirea menținerii concentrării, dacă te distragi ușor, este mai greu să înveți și să-ți amintești lucruri importante.

Ca rezultat, munca și studiul dumneavoastră pot avea de suferit.
Hematitul este o piatră de împământare care filtrează energia negativă din aura ta.

Vă va ține prezent și vă va organiza gândurile, acest lucru va preveni distragerea și va calma anxietatea.
Sfat pentru utilizarea hematitului: așezați hematitul pe birou dacă învățați sau efectuați lucrări tehnice.

Acest lucru vă va îmbunătăți abilitățile mentale, inclusiv concentrarea, formarea memoriei și amintirea.


Herderit- Hereditul este o piatră deosebit de puternică care stimulează foarte puternic creierul.

Acest lucru este foarte eficient pentru a îmbunătăți toate aspectele funcției creierului, inclusiv memoria.

Dacă întâmpinați dificultăți în reamintirea informațiilor, poate fi benefic să il utilizați.

Este o piatră interesantă cu vibrații ridicate care stimulează atât cel de-al treilea ochi, cât și chakra coroanei și funcționează cel mai bine atunci când o țineți în mână.

Herderitul este o piatră puternică care vă poate ajuta să vă amintiți informațiile și să le utilizați.

Acest lucru vă va ajuta la îmbunătățirea dezvoltării creierului el având frecvențe vibraționale puternice care vă pot face viața mai bună.
Este o piatra minunata pentru evolutie și creștere spirituală.


Datolit- Datolitul este o piatră cu vibrații ridicate, cunoscută drept unul dintre cele mai importante cristale pentru memorie, deoarece stimuleaza chakrele eterice superioare in special chakra coroană.

Vibrația acestor pietre vă îmbunătățește memoria, contribuind și la îmbunătățirea rezolvării problemelor atunci când este necesar.

Aceste cristale sunt, de asemenea, cunoscute ca fiind utile pentru cei care au probleme de memorie legate de îmbătrânire.

Odată ce l-ați folosit pentru o perioadă, este posibil să descoperiți că memoria începe să se îmbunătățească. Energia Datolitului este deosebit de utilă in amintirea detaliilor fine.


Calcit- Calcitul este cunoscut și ca „Piatra Minții”, fiind un real ajutor în special in amintirea detaliilor importante.

Această stimulare mentală și crearea unei clarități mentale mai mari sunt recunoscute pentru că ajuta, de asemenea, memoria să funcționeze mai bine.

Calcitul sporește discernământul și analiza mentală, crește memoria și abilitățile de învățare.

Calcitul este piatra perfectă pentru studenți și cadre universitare și poate fi indispensabilă pentru a ajuta studenții să-și memoreze lecțiile.

Calcitul este, de asemenea, util în perioadele de ajustări mentale și dezacorduri.

Acest cristal vă poate arăta un nou mod de a privi o situație, scăpându-vă de vechile modele de gândire învechite care ar putea sta în calea unor idei noi.

Este perfect pentru buzunar, poșetă sau purtat sub forma de bijuterii.

Acest piatră oferă multiple beneficii, poate fi așezată pe biroul de studiu în timpul sesiunilor de studiu, poți lua și cateva piese de diferite culori pe care să ai cu tine în timpul examenelor sau al cursului.


Lapis Lazuli- Lapis Lazuli activează al treilea ochi, îmbunătățind toate abilitățile noastre mentale.

Această frumoasă piatră albastră îmbunătățește toate formele de memorie și este un puternic aliat în timpul examenelor.

Memorie excelentă, claritate mentală și concentrare sunt ceea ce aveți nevoie în timpul examenului și puteți îmbunătăți toate acestea folosind Lapis Lazuli.

Lapisul este o piatră excelentă pentru directori, jurnaliști și psihologi, stimulând înțelepciunea și buna judecată în lumea practică.

Ajută la analiza intelectuală la arheologi și istorici, la rezolvarea problemelor pentru avocați și creează noi idei pentru inventatori și scriitori.

Lapis Lazuli este un cristal puternic pentru activarea minții superioare și creșterea capacității intelectuale.

Stimulează dorința de cunoaștere, adevăr și înțelegere și ajută procesul de învățare. Este excelent pentru îmbunătățirea memoriei.
O piatră a adevărului, Lapis încurajează onestitatea spiritului și în cuvântul rostit și scris.

Purtați-l pentru toate formele de comunicare profundă. Este, de asemenea, o piatră a prieteniei și aduce armonie în relații.

Pentru faima într-un domeniu creativ sau legat de performanța publică, purtați sub forma de bijuterii sau in geanta Lapis Lazuli la audiții, interviuri.

La locul de muncă, atrage promovarea, succesul și recunoașterea de durată.


Ametist- Tulburările mentale precum depresia, anxietatea pot cauza tulburări de memorie.

Ametistul activează chakrele superioare, inclusiv al treilea ochi, prin urmare ne stimulează abilitățile mentale.

Ametistul este un cristal cu vibrații ridicate care stimulează formarea memoriei.

Este o piatră a păcii și a transformării, așa că promovează reflecția interioară și echilibrul emoțional atunci când învățăm.

Este cunoscut și ca un calmant natural al stresului, care promovează calmul și echilibrul emoțional, ajutându-ne să ne consolidăm amintirile.

Somnul este, de asemenea, esențial pentru consolidarea amintirilor.

Se crede că ametistul îmbunătățește calitatea somnului și poate chiar ajuta la insomnie, făcându-l un cristal excelent de păstrat cu tine în timpul nopții.

Ametistul ne poate permite, de asemenea, să ne amintim visele mai clar.

O piatră cheie pentru a aduce un sentiment de calm în mijlocul furtunii, a calma emoțiile, a aduce un sentiment de protecție și pace.

Este, de asemenea, minunat de sprijin pentru cei care trec prin durere, aduce putere interioară și echilibru și de mare ajutor dacă încercați să finalizați un proiect.


Albit- Energia Albitului lucrează în special cu chakra coroanei, iar acțiunea sa acolo este foarte eficientă in stimularea creierului.

De asemenea, vă poate ajuta atunci când studiați să stocați mai multă informație. Vibrația acestuia vă ajută să gândiți clar și logic.

Energia acestor cristale albe vă poate ajuta memoria, permițându-vă să vă amintiți cu usurinta informațiile stocate atunci când aveți nevoie ca acestea să fie disponibile.

Energia lor poate fi utilă elevilor/studentilor, ajutându-vă atât să gândiți diferit, cât și să păstrați ceea ce ați învățat.
Se știe că vibrația cristalului de Albit vă întărește capacitatea intuitivă și vă îmbunătățește memoria și poate ajuta la stimularea gândirii inspiraționale.
Deși toți suntem intuitivi într-o oarecare măsură, poate fi util să vă stimulați intuiția dacă nu simțiți că a funcționat atât de bine pe cât ați dori.

Inspirația este adesea strâns legată de intuiție și s-ar putea să descoperi că ele se unesc atunci când folosești această piatră, ajutându-te să descoperi acțiunile de făcut pentru a crea viața pe care o dorești.
Unitatea inspirației și intuiției poate fi destul de încurajatoare și poate fi foarte eficientă, ea vă permite să obțineți o mai mare claritate despre cum ar putea arăta drumul dumneavoastră.


Flourina- Fluorina/Fluoritul aduce înțelepciune și îmbunătățește memoria, concentrarea și intelectul.
Denumita și „Piatra clarității” vă poate ajuta să echilibrați partea stângă și dreaptă a creierului asigurându-vă că analiticul nu depășește creativul și invers.
Fluorina este un adevărat cristal al minții,
 poate fi folosit și pentru creșterea concentrării mentale în timpul studiului.

Orice culoare sau combinație de culori este potrivită, alege ceea ce te atrage.

Cunoscut drept cristalul minții, acesta îmbunătățește concentrarea mentală și clarifică îndoielile pentru a studia eficient, dar fără efort.
Fluorina este o piatră incredibilă pentru concentrare atunci când studiezi, deoarece permite minții tale să se deschidă către idei noi.
Dacă aveți acest cristal la îndemână atunci când studiați, vă permite să vă concentrați asupra muncii dvs., deoarece vibrațiile sale stimulează sarcinile electrice din creier.
Există diferite tipuri de fluorit și toate pot fi folosite atunci când studiezi, dar unele ajută mai mult la anumite tipuri de muncă.
Fluoritul violet este grozav atunci când doriți să vă concentrați pe o materie matematică sau științifică.

Cu toate acestea, dacă studiați arte sau umanitate, folosirea fluoritului galben vă va stimula imaginația și creativitatea.
Dacă aveți nevoie să dezvoltați idei noi în timpul studiului, alegeți fluorit verde, deoarece acestea sunt cunoscute pentru a inspira originalitate.
Indiferent ce ai alege, Fluorina este o necesitate atunci când vrei să te concentrezi pe studiu!


Bonus!

Zultanit- Denumit si Diaspore, Zultanitul ajută la acțiunea generală a creierului, ajutându-l să funcționeze cât mai bine posibil.

De asemenea, la fel ca multe dintre celelalte cristale pentru memorie, energia sa calmează și stresul.

Vibrația acestor cristale poate ajuta la reamintirea unor idei specifice și vă poate ajuta să acordați o atenție deosebită subiectului la care lucrați.
Zultanitul este de ajutor si celor ce studiază subiecte noi, deoarece ajută zona de memorie a creierului să rețină informațiile și să le reamintească atunci când este necesar, cum ar fi în timpul examenelor.

Pentru cei dintre voi care simt că vârsta vă ajunge din urmă, proprietățile vindecătoare ale acestor cristale vă pot ajuta să faceți față mai bine schimbărilor din viață.
Ele stimulează mintea și sunt cunoscute că îi ajută pe cei care se simt confuzi sau stresați din cauza ceței creierului sau a incapacității de a-și aminti detaliile.
Acest cristal este cunoscut pentru a ajuta problemele de memorie legate de vârstă și are o acțiune bună pentru a vă ajuta dacă simțiți că memoria nu este la fel de bună ca când erai mai tânăr.
Puterile acestor pietre sunt cunoscute pentru a încuraja claritatea gândirii și vă pot ajuta concentrarea și vă pot ajuta capacitatea de a vă aminti informații.

Aceste pietre te încurajează, de asemenea, să fii mai flexibil și mai rezistent în modul în care trăiești.

Ele te sprijină să răspunzi mai bine la schimbările din viața ta și te pot ajuta să vezi mai ușor punctul de vedere al celorlalți.
Aceste minerale au o energie minunată bazată pe inimă, care aduce o energie liniștitoare și calmantă care poate ajuta la stres sau anxietate.



*Nota : Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .