Howlit- Cristalele de Howlit sunt cunoscute pentru că au o energie liniștitoare care ajută la atenuarea stresului si pentru promovarea energiilor calmante care pot ajuta insomnia.

Howlitul alb are o serie întreagă de proprietăți vindecătoare care ajută la calmarea minții, a corpului și a spiritului.

Această piatră de calmare este întotdeauna gata să ajute la răcirea temperamentului de foc, să încetinească bătăile inimii și să ne ajute să fim înțelepți.

În ceea ce privește sănătatea fizică, Howlitul poate ajuta la echilibrarea nivelului de calciu din organism.

Piatra ajută, de asemenea, să semnalizeze elementul apă, ceea ce înseamnă că îți poate aminti corpului când este timpul să bei mai multă apă, să bei un ceai de plante sau chiar să te gandesti la o baie lungă si relaxantă cu spumă.
Una dintre pietrele de temelie ale sănătății mentale și emoționale îmbunătățite este asigurarea faptului că dormi suficient.

De asemenea, piatra de howlit poate ajuta în mare măsură mintea să se liniștească și să oprească fluxul constant de zgomot pe care îl aduce viața de zi cu zi.

Poate iniția un sentiment de liniște calmă și contemplativă, pregătindu-vă astfel în mod adecvat să vă relaxați și să vă asigurați că aveți câteva ore de somn odihnitor.


Ametist- Ametistul, o varietate violetă de cristal de cuarț, este foarte purificator pentru aura. Deschide chakra coroanei și te aliniază cu înțelepciunea divină.

Promovează somnul profund și adaptează undele creierului la frecvența calmului.

Ametistul lucrează, de asemenea, pentru a liniști mintea și pentru a elimina energiile negative.

Acest cristal este grozav pentru influențarea viselor, tratarea insomniei și protejarea împotriva terorilor nocturne și a coșmarurilor.

Cunoscută sub numele de „Piatra Universală”, Ametistul este o piatră protectoare care ajută la ameliorarea stresului și anxietății din viața ta și a simptomelor care o însoțesc, și anume dureri de cap, oboseală și anxietate.

De asemenea, ajută la regenerarea celulară (susținând oasele și articulațiile) și are reputația de a vă îmbunătăți pielea.
Păstrarea unei bucăți de ametist pe noptieră sau sub pernă va ajuta la o serie de probleme de somn. Îți purifică mintea și o curăță de gândurile negative, perfect pentru cei care suferă de insomnie sau coșmaruri.

În timp ce dormiți, Ametistul vă va oferi claritate atunci când există confuzie în minte, lăsându-vă împrospătat și relaxat la trezire.


Angelit- Energia albastră liniștitoare a Angelitului aduce utilizatorului un sentiment de pace interioară și calm.

Cunoscut și sub denumirea de „Piatra Conștientizării”, acest cristal este cunoscut a fi conectat la iubire, seninătate, conexiune angelică și călătorie astrală.

Angelitul este, de asemenea, o piatră grozavă dacă doriți să vă amintiți visele.

Angelitul vă va ajuta mai ales în timpul viselor lucide, mai ales dacă așezați piatra lângă perna pe care dormiți.

Întărindu-vă conexiunea cu tărâmul viselor și cu alte dimensiuni, o să deveniți mai adaptat la această frecvență.

În acest timp, visele vor fi mai controlabile, fiecare mesaj mic având în spate o semnificație simbolică.

Veți înțelege în mod natural aceste semne și semnificația lor, spre deosebire de cineva care nu își amintește visele.
Angelitul este, de asemenea, o piatră de calmare care poate ajuta la atenuarea emoțiilor copleșitoare. Pur și simplu ținerea unei piese va induce o senzație liniștitoare.

Purtarea zilnică a unei bucăți de Angelit vă va umple aura cu vibrații calmante care vor bloca negativitatea care vă iese în cale.


Turmalina- Turmalina neagră este o piatră de protecție și de ajutor împotriva coșmarurilor.

Această piatră are un efect puternic de împământare asupra energiilor noastre subtile, ceea ce ne permite să adormim ușor și fără perturbări.

Turmalina neagră este cunoscută pentru puterea ei de a absorbii energia negativă și sa o transforme în energie pozitivă.

Unul dintre cele mai puternice cristale pentru anxietate, va curăța blocajele energetice din casa și corpul tău (ajutându-te să adormi mai ușor).

Pentru cei care își păstrează dispozitivele electronice în dormitor (laptop,calculator,s.a.m.d.) Turmalina Neagră vă va ajuta să vă protejați de frecvențele electromagnetice dăunătoare care sunt emise de aceste dispozitive.
Turmalina neagră poate ajuta la manifestarea dorințelor tale. Notează-ți obiectivele și plasează hârtia sub Turmalina neagră.

Va absorbi orice blocaje psihice sau energetice legate de dorința ta și le va înlocui cu energie pozitivă și abundență.


Cuart Roz- Cuarțul trandafir ajuta la absorbtia energiei iubitoare și vindecătoare. Promovând calmul, vă va ajuta să vă mențineți energia de care aveți nevoie pentru a dormi profund.

Cunoscută ca „piatra iubirii”, Cuarțul Roz emite vibrații de iubire, armonie și pace.

Datorită efectelor sale liniștitoare și calmante, Cuarțul Roz este popular pentru dormitor, aducând un sentiment de liniște spațiului dumneavoastră.

Îți deschide inima pentru a oferi și a primi iubire, perfectă pentru cei care doresc să-și îmbunătățească relațiile romantice.
Cuarțul trandafir este cunoscut pentru că îți îmbunătățește calitatea somnului și te va ajuta să ai vise plăcute.

Pur și simplu ține piatra în mână înainte de culcare și concentrează-te asupra oricăror probleme pe care le poți avea, iar piatra îți va ușura anxietatea și va aduce vibrații pozitive în dormitorul tău.


Selenit- Acesta ajută la curățarea și echilibrarea zonelor gâtului și sinusurilor pentru a permite un flux mai bun de respiratie.

Se știe că Selenitul vibrează la o frecvență înaltă, aducând un sentiment de pace și calm, îndepărtând în același timp energia negativă.

Dacă vă luptați cu insomnia sau coșmarurile, selenitul este cristalul perfect pentru dumneavoastră.

Selenitul promovează o mentalitate mai calmă și mai clară, permițând persoanei să aibă o calitate mai bună a somnului și crește frecvența viselor plăcute.
Cu toate acestea, ar trebui să folosiți o bucată mică de selenit pentru a vă ajuta cu somnul, deoarece pietrele mari creează prea multă energie care vă poate perturba somnul și poate provoca vise vii (vise care par reale).


Celestina- Celestina este cunoscută și ca piatra îngerilor și ne infuzează cu har și dorință de calm și liniște.

Celestina în limba sa originală latină înseamnă „ceresc” și s-a sugerat că acest cristal special ne vindecă dincolo de lumea noastră.

Acest lucru se datorează faptului că ne ajută să ne conectăm cu îngerii noștri păzitori, pentru a ne aminti că întotdeauna avem pe cineva cu noi și nu suntem singuri.

Numită și Celestită, este cel mai bine folosită pentru a vă ajuta să vă interpretați sau să vă amintiți visele, în special visele pe care le bănuiți că sunt pline de imagini și semnificații simbolice.

Celestina este bine cunoscută pentru că este un cristal liniștitor care vă ajută să vă destresați mintea în timp ce ușurează tensiunea corpului și atenuează stresul și anxietatea.

De asemenea, este perfect pentru a ajuta la depășirea fricilor, în timp ce obțineți un calm general al minții/corpului.
Desigur, a fi stresat emoțional sau epuizat poate provoca somn agitat. Vibrațiile liniștitoare ale Celestinei te umplu de pace și vibrații calme care te pot aduce la un somn calm, ducând la o dimineață revigorată.

Celestina este recomandată persoanelor de toate vârstele, chiar și celor mici, pentru a ajuta la promovarea odihnei liniștitoare.


Lepidolit- Energia liniștitoare a Lepidolitului este una de care mulți pot beneficia. Aceasta este o piatră minunată care promoveaza bucuria, recunoștința și iubirea de sine, dar totul într-un mod extrem de calm și senin.

Cunoscut și ca Piatra Tranziției, Lepidolitul ajută la calmarea minții, la eliberarea stresului și la crearea unui sentiment de siguranță.

Rozul lavandă aduce echilibru și armonie utilizatorului, ceea ce este necesar pentru un somn sănătos.

În afară de aceasta, lepidolitul conține litiu, care este folosit medical pentru a trata problema depresiei și a schimbărilor de dispoziție.

Lepidolitul acționează rapid pentru a curăța dezordinea mentală, pentru a adormi mintea și pentru a trece corpul în modul de relaxare, astfel încât să puteți adormi mai ușor.

Dacă grijile obsesive, gândurile anxioase sau emoțiile te țin treaz noaptea, încearcă timp de 10 minute înainte de a adormi sa ții în mâna ta receptivă (mâna ta non-dominantă) o piatra de Lepidolit, respiră adânc și elibereaza-ți orice gânduri, stres sau griji pe care le porți in minte si suflet, și urmăriți-le cum se dizolvă și dispar


Piatra Lunii- Așa cum o recomandă și numele, Piatra Lunii este un cristal minunat de avut in preajmă mai ales dupa apusul soarelui,

Cu nuantele sale de la un alb imaculat cu reflexii albastre, la un bej, rosiatic si chiar maroniu cu reflexii argintii, această piatră aduce purtatorului linistea dorită încă din primele secunde.

Piatra lunii este cunoscută pentru reducerea tensiunii emoționale, ceea ce te va ajuta să mergi în lumea viselor.

In cazul in care te lupți cu noi schimbări în viața ta care ar putea interfera cu programul tău de somn, piatra lunii este perfecta daca este asezata in dormitor, ea mai fiind cunoscută și ca piatra noului început.

Plina de energie feminină și mereu gata să te ajute să-ți găsești pacea chiar și în perioadele de schimbare, Piatra Lunii promovează un echilibru emoțional sănătos.

Pentru cei care doresc să-și invoce propria lumină de ghidare interioară, Piatra Lunii plasată pe pervaz va atrage toată acea energie cosmică.


Jasp- Jaspul ne infuzeaza sangele cu energia de reinnoire si vitalitate, intarindu-ne la nivel celular. Este o piatră excelentă pentru vindecare pe timpul nopții a oricărui tip de blocaj energetic din corpul fizic sau spiritual.

Cunoscut ca o piatră puternică de împământare, Jaspul Roșu ne menține energiile echilibrate atunci când dormim.

Este o piatra cu remarcabile proprietati protectoare, calmante, echilibrante.

Jaspul roșu este o piatră excelentă care poate ajuta la curățarea și concentrarea minții în timpul rugăciunii și al meditației.

De asemenea ajută la menținerea energiei noastre când dormim, stabilizând aura și protejându-ne. Plasat sub pernă, ajută la amintirea viselor.



*Nota : Aceste corespondente sau asocieri NU sunt obligatorii ,ci orientative. Sfatul nostru este sa alegeti ce va atrage , dupa principiul " cristalul de care aveti nevoie este cel care va va chema " .